Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Nette, schone en complete camper. Voldoende vermogen en een achteruitrijcamera zorgde voor een plezierige reis. Volgend jaar weer!
Bekijk camper

Wij hebben een prachtige vakantie door Noorwegen achter de rug met een fantastische camper. Joke heeft vooraf alles gedaan om ons goed voorbereid op vakantie te laten gaan; vooraf konden we de camper bezichtigen, we kregen een uitgebreide uitleg. Camper is in zeer goede staat, erg compleet. Kortom Joke hartelijk bedankt! We zien uit naar een vervolg.
Bekijk camper

We hebben de camper met veel plezier gebruikt. De auto voldeed aan onze verwachtingen en heeft ons geen moment in de steek gelaten. Een echte aanrader!
Bekijk camper

In de media: