Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

We hebben met stoffel een hele leuke vakantieweek beleeft. Het was een waar avontuur met onze twee kleuters. Zij hebben genoten van het knusse huisje op wielen. Vooral het slapen in de alkoof was iedere avond weer een feest! Het onderweg zijn was voor hen minder. Met een heupriem zit je vast op de achterbank. Dat zit voor hen niet gemakkelijk en de koppies komen ook net niet boven de ramen uit. Dat maakt dat ze zich redelijk snel vervelen. Het gebruiken van stoelverhogers is dan idd aan te raden. Stoffel is heel compleet. Al het nodige is aanwezig. We hebben niks gemist op een spiegeltje na, een klein detail. Alleen voor de nacht gebruikten we het toilet aan boord. Erg fijn dat je dan niet met je kindjes naar buiten hoeft. Ook wij als ouders hebben genoten. Lekker zitten onder de luiffel en de kinderen zien spelen heeft ons ware geluksmomentjes opgeleverd. Stoffel zouden wij zeker aanbevelen, maar eerder aan koppels dan aan gezinnen met kleine kinderen. Want de banken en tafel moet toch iedere avond en ochtend omgebouwd worden. Verder is stoffel een oud beestje. Dat merk je. Want het wiebelt, kraakt en tuft, maar juist dat geeft stoffel zijn charme. Hij gebied je, het vooral rustig aan te doen. En laat dat nou net het geen zijn wat zo belangrijk is te doen op vakantie;)
Bekijk camper

Mooie, goed onderhouden bus. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig. Communicatie met de verhuurder loopt goed en soepel.
Bekijk camper

We hebben een hele fijne vakantie gehad. We zijn heel vriendelijk en gastvrij ontvangen door Rita en Johan De camper zag er keurig netjes uit, en de inboedel was zeer compleet. Bedankt hiervoor we hebben erg genoten Grietinus en Yvonne
Bekijk camper

In de media: