Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in deze camper. Onze kinderen (2 jaar en 6 maanden oud) waren snel gewend aan het slapen in de camper en wij ook. Patrick was erg behulpzaam en altijd bereikbaar voor vragen. De camper is zeer geschikt voor een vakantie met jonge kinderen.
Bekijk camper

Wij ( Floris,Nathasja en Miley) zijn met Pasen een lang weekend weggeweest na Legoland (Billund in Denemarken) met de camper van Aad. We hebben erg genoten van ons avontuur en we willen bijdeze ook Aad nog ff bedanken voor : snelle reactie bij het boeken, vriendelijk ontvangst,goede uitleg voor vertrek, goed bereikbaar als je hem nodig hebt. Kortom zeker een aanrader om een keer met deze camper op pad te gaan . Nogmaals bedankt Aad , groeten Floris
Bekijk camper

De 4x4 camper is ons goed bevallen, voor onze reis was hij goed uitgerust. Hebben er n mooie vakantie mee gehad, en denken zelf ook aan n buscamper voor de toekomst. Liefst zo een! Contact met Bert en Nelleke als prettig ervaren.
Bekijk camper

In de media: