Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

De camper was perfect de bedden waren goed en de camper was gewoonn perfect we hebben er van genoten en als we volgend jaar weer gaan huren we hem weer. Gr, perry
Bekijk camper

Het was onze eerste keer dat hadden wij kemper verhuurd. Wij vonden dat ontzettend makkelijk en handig in vergelijking met tent. Het reizen met kemper vonden wij minder prettig dan met personen auto. Het kemper plekken zijn anders dan tent plekken in sommige campings was dat voordeel in andere nadeel. Het was luxe gevoel om koelkast met vriezer te hebben en TV! Onze kinderen genoten van baderen in kemper ook. Communicatie met Geert liep perfect ook tijdens verhuur beschikbaar op whatsup voor vragen. Zeker ga ik deze kemper aanraden mensen die willen ook leuke en makkelijk vakantie op camping hebben.
Bekijk camper

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in deze familie camper. Voordeel van de camper is het stapelbed en het tweepersoonsbed in de alkoof waardoor je niets hoeft om te bouwen.
Bekijk camper

In de media: