Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Erwin is erg behulpzaam als je ergens tegenaan loopt. Flexibel en creatief. Communicatie verloopt soepel en vlot. José zou ik vooral aanraden in de zomer omdat je op bed in alle privacy kan zonnen recht onder het open dak. Ook kan je op die manier in de buitenlucht de sterren bewonderen, en ben je toch beschut, comfortabel en privé. Leuk dat het hondje mee mocht! Tot slot aan opbergruimte geen gebrek. Zo konden gitaar, barbeque en grote attributen makkelijk mee zonder in de weg te liggen. José rijdt lekker, met bluetooth speel je je spotify lijst af. Ga je samen? Het is misschien ietwat knus voor platonisch gezelschap.
Bekijk camper

Een paar mooie dagen gehad met de camper van Marc.Compleet uitgerust en met een fijne standkachel voor de koude nachten. Met mijn lengte van 1.95 was het heerlijk slapen op het bovenbed. Rijd fijn en met zijn compacte buitenmaat kun je de camper op iedere parkeerplaats kwijt.
Bekijk camper

Van begin tot einde prima advies en begeleiding van Diederick. Hoewel in het hoge Noorden (Trondheim, Noorwegen) de kachel moeite had met de koude, met vier personen veel plezier beleefd aan deze stoere camper.
Bekijk camper

In de media: