Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Het huren van een vrolijke roze camper ging verbazend makkelijk. Zo geregeld en goed ook nog. Alle info en To do' s keurig op tijd in een mailtje en alles klopte. Gaat vanzelf en borg nog veel sneller terug dan beloofd. Fijn voor de volgende trip!
Bekijk camper

We zijn naar scandinavie geweest met de camper. Het was een heerlijke vakantie. We hadden prachtig weer waardoor we veel buiten hebben gezeten. Er is een luifel aanwezig en goede buitenstoelen om in te zitten. We hebben eerlijk gezegd niks gemist. Het was een stabiele camper om in te rijden en te slapen. Met zijn tweeen prima te doen.
Bekijk camper

Fantastische camper vakantie gehad. De camper is volledig uitgerust zodat je tijdens je reis van alle gemakken voorzien bent. Schoon, ruim en voorzien van goede bedden. Coen heeft alles uitvoerig uitgelegd, en hij is voor vragen telefonisch bereikbaar mocht dat nodig zijn. Ford Transit rijdt prima, is niet superzuinig maar gemiddeld qua dieselverbruik. Als tip hebben we doorgegeven dat stabilisatoren onder de camper (tijdens het kamperen) een goede accessoire zou zijn, dan staat de camper iets steviger. Coen gaat dit ter harte nemen. Deze camper is een aanrader, niet twijfelen, gewoon doen!
Bekijk camper

In de media: