Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

..afgelopen week weggeweest met deze camper van Nico.... genoten ! Het was voor ons de eerste keer, dus een geheel nieuwe ervaring ...Het weer werkte niet helemaal mee, maar dit was geen enkel punt, omdat het binnen ook super gezellig was. De Camper is van alle gemakken voorzien ! Stekker erin en alles werkt ! Ook de bedden sliepen prima. Nico had een prachtig filmpje gemaakt, zodat we, wanneer we met vragen zaten, direct onderweg nog even konden checken hoe alles werkte. De camper was ook voorzien van een achteruit rij camera, waar je als bestuurder, tijdens het rijden ontzettend veel plezier van hebt. Voor ons zéker niet de laatste keer en Nico, bedankt voor je geweldige gastvrijheid, die wij als super ervaarde ! Wie weet tot ziens .....
Bekijk camper
Het was in 1 woord GEWELDIG!, alles wat je nodig heb zit in de camper, je kan altijd contact zoeken met de eigenaars indien nodig! Je denkt is al een oudere camper maar het rijd en zit super! Het was onze eerste reis met een camper en zeker noet de laatste! De vriendelijkheid en gastvrijheid van Wim en Marjo zijn helemaal TOP! Als we weer gaan, gaan we zeker weer terug! Met 5 volwassen dames met ons formaat is het passen en meten maar elke dag weer in geslaagd om alles op rolletjes te laten lopen!
Bekijk camper
The camper was perfect. We was in Barcelona without problem. The owners are very friendly and correct. This was the best price with free km driving. Many thanks everything.
Kornél
Bekijk camper

In de media: