Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Hele leuke, .fijne reis gehad. Vooral het rijden met deze bus is een plezier omdat hij genoeg power heeft en je gemakkelijk alle hellingen op gaat. De stoelen zijn ook zeer comfortabel en je hebt een goed zicht door de grote spiegels en de achter uit rijd camera.
Ook prima geslapen ondanks de hitte, alle raampjes kunnen door de screens en horren open ,s nachts, en ik had mijn eigen matrasje op de dikke matras van de bus gelegd en geen rugklachten gehad.
Er waren wel wat kleine dingetjes, zoals de watertank die lekte, kraan die beetje alle kanten op spoot en snoer wat niet geaard bleek te zijn en tafel die vervangen moest worden voor we vertrokkenen en die we in slaapstand hebben laten staan, omdat dat wat onhandig opzetten was maar daarover prima gecommuniceerd en kosten nieuw snoer meteen geregeld met Frank. Het blijft tenslotte kamperen en dat vind ik ook prima.
Al met al hebben wij erg genoten van de vrijheid en de bus en zouden we meteen weer vertrekken als dat kon,
Bedankt dat we hem mochten gebruiken.
Bekijk camper
De 6 persoons camper van Murat was los van heel schoon ook heel erg handelbaar en van alle gemakken voorzien. In ons geval is er ook nog een aanhanger met daarop 2 scooters mee geweest naar Kroatië. Vanwege het fijne en sterke motorblok merkte je daar amper iets van. Murat is een zeer vriendelijk man waar je gelijk een goede/nette indruk van krijgt en staat zelf ook open voor op/aanmerkingen en bv ervaringen. Wij kunnen deze camper echt aanbevelen en hebben er 3 hele fijne weken vakantie mee gehad.
Bekijk camper
Fantastische camper met een fantastische verhuurdster. Erg vriendelijk in contact en behulpzaam. De camper zelf is erg compleet waardoor je zelf niet veel hoeft mee te nemen. Het is van alle gemakken voorzien en het rijdt als een zonnetje. Ondanks de grootte geen moeite gehad op krappe en stijle bergwegen in Noorwegen. Ook voor vrij kamperen zeer geschikt, eenmaal aangevuld met water etc kan je gemakkelijk 3-4 dagen zelfstandig camperen.
Bekijk camper

In de media: