Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Slim ingedeeld campertje met veel bergruimte. Alles functioneert prima! Met slecht weer wordt het binnen wel krap, een beetje kampeergevoel. Groot voordeel is dat je ook zo weer op weg bent. Wij hebben een heerlijk weekendje weg gehad, oa op stadscamping Groningen gestaan (aanrader) En Ed is zeer behulpzaam, vriendelijk en flexibel.
Bekijk camper

Wat een geweldige camper. Alles zit erop en eraan en we hebben een mooie tour gemaakt door het noorden van het land. Wij hebben ondanks het tegenvallende weer een heerlijke tijd gehad met de camper. Communicatie voor en tijdens de reis was perfect geregeld. Dank voor de mooie dagen in jullie camper!
Bekijk camper

We zijn een lang weekend weggeweest met deze fijne en gezellige camperbus! De camper rijdt makkelijk, ook als je nog weinig ervaring hebt om met een busje te rijden. Er zit lekker veel pit in en zoeft over de snelweg. Het is een omgebouwde bestelbus zonder overbodige luxe, maar met precies wat je nodig hebt. Het bed is uit te schuiven naar King side, we hebben er met z'n tweeën heerlijk geslapen! Ilja en haar partner zijn bovendien heel relaxte verhuurders. Ik zou deze camper zeker nog eens huren!
Bekijk camper

In de media: