Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Mooie vakantie naar Normandië Frankrijk. Hollands weer, maar dat kan je daar verwachten. Ruime camper die er netjes uit zag, met goede bedden en ruimte om te zitten. Veel opberg ruimte en grote koelkast. Rijd lekker en overzichtelijk door hoge zit positie. Uitleg van camper en gebruik ervan, kan wat ons bederft, iets duidelijker, bijvoorbeeld in een korte gebruiksaanwijzing.
Bekijk camper

Deze camper is prima ingericht met goed materiaal voor het dagelijks gebruik. De krachtige motor zorgt voor een heerlijk rijgedrag en de aangename draaicirkel maakt elke plek goed bereikbaar. Voor 2 personen aangenaam ruim en comfortabel
Bekijk camper

Wij hebben een geweldige vakantie gehad met de camper van Pieter. Hij heeft ons probleemloos overal gebracht. Vooral de ruimte gaf ons alle vier veel rust en comfort. Een aanrader!
Bekijk camper

In de media: