Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

We hadden een topvakantie met deze VW bus. Hij rijdt lekker, handige inrichting en spullen en zeer relaxte verhuurders die ook zeer behulpzaam zijn. De bus is op 2200 meter hoogte geweest zonder problemen. Voortent is handig. En hij slaapt heeerlijk!
Bekijk camper

Een hele fijne camper. Rijd erg makkelijk en alles werkt zoals het hoort. Erg goede en duidelijke uitleg bij ophalen. Er zitten veel extra spullen in de camper die goed van pas komen zoals verschillende verloopstekkers voor elektriciteit. Na overleg konden wij de camper een dag later terug brengen dan normaal. Ook kregen wij de mogelijkheid om Gerard te contacteren, mochten wij vragen hebben. Heel prettig om deze mogelijkheid te hebben.. Al met al een hele goede ervaring en wij zouden graag nog eens gebruik willen maken van deze camper, indien dat mogelijk is.
Bekijk camper

Wij zijn met deze camper een rondreis gaan maken langs de atlantische oceaan met onze 3 kinderen en een hond. We hebben 3 fantastische weken gehad. Helaas op de terugweg begaf de versnellingsbak het, maar ook toen werd het opgelost. Eerst weggesleept en daarna in een huurauto naar huis. Niemand zit hier op te wachten maar de service was goed.
Bekijk camper

In de media: