Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Prachtige camper voor een onbezorgde vakantie.
Bekijk camper

Fijne camper.
Bekijk camper

Onze camperreis naar Duitsland met de Sunlight is prettig geweest. De Fiat reed ons ruim 3000 km door Duitse heuvels en prachtige plaatsen. We moesten wel even wennen aan de indeling en drempels in de camper. Het bed was een fijne plek om uit te rusten en ons voor te bereiden op de volgende dag. De service die Paul bood n.a.v. een probleem met de luifel vonden we erg fijn. Hartelijk dank voor het gebruik van de camper die onze reis zo veel plezier bracht van 1 - 29 september 2020. Harry en Ada
Bekijk camper

In de media: