Camper huren in de omgeving van Alwington

Beoordeling:9.1 uit 41560 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Campers in de omgeving van Alwington

 • v.a. €133 per nacht
  (7)

  Luxurious and spacious - off grid or mains electric

  44Bideford
 • v.a. €79 per nacht
  (2)

  Klara, my immaculate and comfortable automatic Eco-Friendly Bongo

  26Chagford/Exeter
 • v.a. €111 per nacht

  VW T25 Autosleeper Classic VW Campervan (New LIsting)

  44Barnstaple
 • v.a. €92 per nacht
  (2)

  Beryl - Ocean Blue VW T26 campervan

  44Devon
 • v.a. €173 per nacht

  Cornish campervan ready for an adventure

  23Camelford
 • v.a. €108 per nacht

  4 Berth Coachbuilt Autosleeper Duetto LS Campervan Automatic

  46Barnstaple
 • v.a. €329 per nacht

  Large, Immaculate, 6 Berth Turbo Diesel Motorhome

  712Bideford

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

jul. 2022
huren via Camptoo was voor ons eenvoudig gemakkelijk en snel. Gaston reageerde vrij snel , binnen een dag en toen hadden we de juiste camper voor de juiste periode. Het enige waar ik teleurgesteld in was bij het afhalen van de camper, ik dacht zelf dat een Queensbed een bed was waar je rond kan lopen. (had het zelfs opgezocht op internet) Maar hier kan ik me in vergist hebben. Het stond namelijk ook in de bevestiging, en achteraf waren het twee eenpersoonsbedden die je met een kussen connect. Is dit misleidend ?! weet ik niet . Uw oordeel graag.

jul. 2022
Alle communicatie met Camptoo verliep heel prettig. Er was alleen 1 ding. Nadat ik verschillende campers had aangeschreven, zonder succes kwam Camptoo met een suggestie die paste bij mijn zoekopdracht. Hier ging het een beetje mis. Ik had als zoekgebied Utrecht en Gelderland, de voorgestelde camper stond alleen in Rotterdam. Helaas heb ik dit niet goed gecheckt. Misschien goed om wel altijd een camper voor te stellen die binnen het zoekgebied past.

jul. 2022
Makkelijk een boeking maken, zaken snel geregeld. Communicatie via camptoo naar de verhuurder is goed geregeld. Opnemen van het verhuur- en inleverformulier is top geregeld.