Camper huren in de omgeving van Amsterdam

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Voor het eerst samen met een camperbus op stap. Het is ons ondanks het nogal onstuimige herftweer goed bevallen. Prima bus waarmee je heerlijk kunt toeren. Een aanrader dus !!!
Bekijk camper

Echt een fijne camper! Goede uitgebreide informatie van Stefan gekregen bij het ophalen. Yellow Mellow rijdt prima. Het is leuk ingericht en we voelden ons thuis. Prima camper voor ons tweeën.
Bekijk camper

Zeer comfortabele camper die ook nog eens uitstekend rijdt. Ideaal voor gezinnen, heel praktisch als je met z'n tweeën bent. De overdracht ging heel soepel en het contact met de verhuurder was bijzonder plezierig. Een aanrader!
Bekijk camper

In de media: