Camper huren in de omgeving van Amsterdam

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Wow...en genieten! Het contact met Sander verliep erg soepel. Na een zorgvuldige introductie van de camper samen een testrit gemaakt, erg nuttig en plezierig. Het is duidelijk zichtbaar hoeveel zorg en aandacht Sander heeft besteed aan zijn camper. Allereerst: zo compleet hadden wij de camper niet verwacht. Eigenlijk hoef je alleen eten en drinken, je kleren, toilletspullen en bed spullen mee te nemen; verder is alles aan boord. Stoelen, servies, lampen, tafels, waterkoker, koffieapparaat, pannen etc, alles is er. De camper zelf is groot, dus even wennen maar echt super in het gebruik. Rijden is een feest in de fantastische stoelen en met geweldig zicht en je komt makkelijk mee in het verkeer. Erin wonen is heerlijk. Goed werkende koelkast(en!), verlichting, omvormer, zonnepaneel en heel belangrijk; een prima vast bed. Ik ben rugpatient en stoelen en bedden zijn vaak een "uitdaging". Maar we hebben heerlijk geslapen en gereden in de Hymer. Ook leuk; je hebt veel bekijks als je door een dorpje rijdt met deze mooie Hymer! Na een week was het lastig om Sander zijn camper terug te moeten geven, maar na een gezamenlijke inlevercheck, toch afscheid genomen. Een geslaagde week in een fijne, goed onderhouden camper. Al met al absoluut een aanrader!
Bekijk camper

We hebben een super vakantie gehad met de camper. Het contact met Reinier was altijd goed en prettig. De camper was zeer compleet, we hadden van alles klaargelegd om mee te nemen maar hadden niets daarvan nodig. Alles was aan boord. We hebben vaak vrij gekampeerd in Schotland, je kunt het prima 2 nachten uithouden zonder naar een camping te moeten. Kortom, we zouden het zo weer doen!
Bekijk camper

Als gezin met twee kinderen, hebben we een fijne vakantie gehad in/met deze camper. De bedden liggen fijn, ruim voldoende ruimte in de alkoof en de camper reed met gemak de 12% hellingen in het buitenland
Bekijk camper

In de media: