Camper huren in de omgeving van Dodderhill

Beoordeling:9.1 uit 41563 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Campers in de omgeving van Dodderhill

 • v.a. €132 per nacht

  BECI – 7 Berth 2022 Luxury Family Motorhome ( Pet Friendly )

  77Leigh
 • v.a. €79 per nacht
  (4)

  Talullah - VW T5 Campervan (professionally converted)

  45Malvern
 • v.a. €92 per nacht
  (1)

  The Lil Campervan - Bluey

  44Swindon
 • v.a. €146 per nacht

  myvanwe

  33Stourbridge
 • v.a. €118 per nacht
  (1)

  Custom campervan 4 births, fully equipped kitchen with many optional extras available

  45Ansley
 • v.a. €118 per nacht
  (6)

  Luxury Autotrail Dakota

  44Tewkesbury
 • v.a. €118 per nacht

  Handcrafted bespoke 3 berth campervan

  33Solihull
 • v.a. €172 per nacht
  (2)

  SAS Motorhome Hire

  66Middleton Warwickshire
 • v.a. €100 per nacht
  (1)

  6 birth Motorhome Fully INSURED and Equipped + breakdown cover

  67Coventry

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

jul. 2022
huren via Camptoo was voor ons eenvoudig gemakkelijk en snel. Gaston reageerde vrij snel , binnen een dag en toen hadden we de juiste camper voor de juiste periode. Het enige waar ik teleurgesteld in was bij het afhalen van de camper, ik dacht zelf dat een Queensbed een bed was waar je rond kan lopen. (had het zelfs opgezocht op internet) Maar hier kan ik me in vergist hebben. Het stond namelijk ook in de bevestiging, en achteraf waren het twee eenpersoonsbedden die je met een kussen connect. Is dit misleidend ?! weet ik niet . Uw oordeel graag.

jul. 2022
Alle communicatie met Camptoo verliep heel prettig. Er was alleen 1 ding. Nadat ik verschillende campers had aangeschreven, zonder succes kwam Camptoo met een suggestie die paste bij mijn zoekopdracht. Hier ging het een beetje mis. Ik had als zoekgebied Utrecht en Gelderland, de voorgestelde camper stond alleen in Rotterdam. Helaas heb ik dit niet goed gecheckt. Misschien goed om wel altijd een camper voor te stellen die binnen het zoekgebied past.

jul. 2022
Makkelijk een boeking maken, zaken snel geregeld. Communicatie via camptoo naar de verhuurder is goed geregeld. Opnemen van het verhuur- en inleverformulier is top geregeld.