Huur een camper van een particulier in Eindhoven

Beoordeling:9.1 uit 36572 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Ruim aanbod door heel Nederland

Bij Camptoo vind je de meeste unieke huurcampers en caravans van particulieren door heel Nederland. We zijn namelijk het grootste camper deelplatform van Nederland! Je kiest de camper die bij jouw wensen aansluit, bij jou in de buurt is en binnen jouw budget past. 

Makkelijk en veilig

Je boekt je camper of caravan simpel online in 3 stappen. Je betaalt makkelijk en veilig met iDeal, geen gedoe met financiële afhandeling en alle campers zijn goed verzekerd. Zo kun je veilig en goed verzekerd op pad!

Persoonlijk contact

Bij Camptoo huur je een camper of caravan direct bij de eigenaar en sta je in contact met de verhuurder zelf. De verhuurder weet natuurlijk alles van zijn of haar eigen voertuig en helpt je graag op weg. Het Camptoo team staat bij elke stap van het proces voor je klaar.

Nationaal park de Groote Peel

Campers in de omgeving van Eindhoven

Camper huren in Eindhoven

Als je in Eindhoven je camperavontuur begint zit je al meteen op een prachtige plek! Genoeg te doen in- en rondom "de Lichtstad" en je bent zo op weg naar onze zuiderburen of een andere vakantiebestemming.    

Bezienswaardigheden in omgeving Eindhoven

Eindhoven is een bruisende stad met bijzondere architectuur en fraaie kunstprojecten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Van Gogh fietspad? Je bent buiten de stad zo in de natuur bij Nationaal Park de Groote Peel of de Loonse en Drunense Duinen als je de camper de andere kant op stuurt. 

Camperaanbod in Eindhoven

Ervaar de omgeving Eindhoven met het gemak van een huis op wielen. Bij Camptoo zie je het aanbod van campers en caravans aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving Eindhoven. Huur een camper in Eindhoven en geniet van de vrijheid!

Heide bij de Loonse en Drunense Duinen

Ervaringen

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.