Huur een camper van een particulier in Friesland

Beoordeling:9.1 uit 38970 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Ruim aanbod door heel Nederland

Bij Camptoo vind je de meeste unieke huurcampers en caravans van particulieren door heel Nederland. We zijn namelijk het grootste deelplatform voor campers en caravans van Nederland! Je kiest de camper die bij jouw wensen aansluit, bij jou in de buurt is en binnen jouw budget past. 

Makkelijk en veilig

Je boekt je camper of caravan simpel online in 3 stappen. Je betaalt makkelijk en veilig met iDeal, geen gedoe met financiële afhandeling en alle campers zijn goed verzekerd. Zo kun je veilig en goed verzekerd op pad!

Persoonlijk contact

Bij Camptoo huur je een camper of caravan direct bij de eigenaar en sta je in contact met de verhuurder zelf. De verhuurder weet natuurlijk alles van zijn of haar eigen voertuig en helpt je graag op weg. Het Camptoo team staat bij elke stap van het proces voor je klaar.

Stadsgezicht van Harlingen

Campers in Friesland

 • v.a. €85 per nacht

  Fiat Ducato camper, 6 persoons

  66Blauwhuis
 • v.a. €91 per nacht
  (1)

  buscampr

  22Drachten
 • v.a. €103 per nacht

  Ruime familiecamper Roller Team Granduca Alkoof

  78Leeuwarden
 • v.a. €105 per nacht
  (9)

  6 persoons extra ruime luxe familie camper met stapelbed

  68Terwispel
 • v.a. €106 per nacht
  (3)

  zeer nette VW California Ocean 2.0 automaat uit 2018

  44Jubbega
 • v.a. €176 per nacht
  (5)

  Luxe KNAUS SUN TI 700 Platinum selection

  34Vijfhuizen
 • v.a. €95 per nacht
  (3)

  COMPACTE BUSCAMPER MET ELECTRISCHE FIETSLIFT Winteraktie!

  22Gorredijk
 • v.a. €73 per nacht
  (1)

  Deze unieke camper zit alles in wat je nodig hebt . Een extra gaspit om buiten te koken. Onze camper is te huur met of zonder bus tent met of zonder fietsen drager. In deze camper kan je heerlijk met zijn tweeën weg en heb je alle vrijheid

  22Giekerk
 • v.a. €84 per nacht
  (7)

  3 persoon's compacte camper

  34Munnekeburen

Bezienswaardigheden Friesland

Wadden, water, weilanden, wereldse avonturen. Dat belooft een tripje aan Friesland te bieden. Qua cultuur en historie is de provincie een interessante bestemming. Friesland heeft een belangrijke rol gespeeld in meerdere tijdsperioden: Middelburg was één van de belangrijkste VOC-steden, en de havenstad had een strategische functie in de Tweede Wereldoorlog.

Doe de Elfstedentocht camperroute

Zeg je Friesland, dan zeg je Elfstedentocht. Ook al heeft ie een paar jaar niet meer plaatsgevonden, de elf steden liggen er natuurlijk nog steeds, allemaal met hun unieke eigenschappen. Lees hier onze Elfstedentocht camperroute

Camperaanbod in Friesland

Ervaar de provincie met het gemak van een huis op wielen. Bij Camptoo zie je het aanbod van campers en caravans aangeboden door particuliere verhuurders in Friesland. Huur een camper in Friesland en geniet van de vrijheid!

Noord-Friesland, richting moddergat

Ervaringen

apr. 2022
zie ook hier boven, We hebben voor het eerst een camper gehuurd, bij het zoeken op internet kwam ik camptoo tegen. Ik vind het een fijne site die veel mogelijkheden geeft om gericht te zoeken. Erg gebruiksvriendelijk. De afhandeling van het reserveren en het contact is geweldig. Ook onze annulering (ivm e

feb. 2022
Wat we jammer vonden is de schade in de voorruit. Nu hadden we alle risico’s afgekocht tot een maximum eigen risico van €150,-. Camptoo rekende daar toch nog tientallen euro’s overheen vanwege landenstickers, die kennelijk niet onder de schade vallen. In onze beleving niet netjes. Verder alles prima, daarom vanwege het sterretje in het voorruit een sterretje minder, vier sterren.

okt. 2021
Prima geregeld, wel wat teveel berichtjes en mailtjes naar mijn smaak. Maar wellicht is dat voor sommige huurders noodzakelijk. De borg is ook snel weer gerestitueerd. Erg prettig.

okt. 2021
Prima organisatie. Alleen bij beide keten verhuur " gedoe" met digitale overdracht. 3x mailtje dat overdracht klaar staat. Maar als verhuurder dat invult zien wij niets. Bij terug keer soms geen mail. Kortom digitale overdracht lijkt soms wat slordig te gaan.

sep. 2021
Wij hebben goede ervaring met het huren van campers vis Camptoo. Communicatie via de website is goed en gaat vlot. Reserveringsproces is duidelijk. Het (digitale) overdrachtsformulier is wat omslachtig en wordt vaak niet of onvolledig ingevuld. Onze ervaring is dat de verhuurder de camper vaak meegeeft op basis van vertrouwen.

sep. 2021
Het huren van de camper en de afhandeling van betalingen e.d. via de website verliep in het algemeen vlot en prettig. Het enige wat af en toe vervelend was dat de website soms traag is en lijkt vast te lopen.