Huur een camper van een particulier in Friesland

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 44055 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Ruim aanbod door heel Nederland

Bij Camptoo vind je de meeste unieke huurcampers en caravans van particulieren door heel Nederland. We zijn namelijk het grootste deelplatform voor campers en caravans van Nederland! Je kiest de camper die bij jouw wensen aansluit, bij jou in de buurt is en binnen jouw budget past. 

Makkelijk en veilig

Je boekt je camper of caravan simpel online in 3 stappen. Je betaalt makkelijk en veilig met iDeal, geen gedoe met financiële afhandeling en alle campers zijn goed verzekerd. Zo kun je veilig en goed verzekerd op pad!

Persoonlijk contact

Bij Camptoo huur je een camper of caravan direct bij de eigenaar en sta je in contact met de verhuurder zelf. De verhuurder weet natuurlijk alles van zijn of haar eigen voertuig en helpt je graag op weg. Het Camptoo team staat bij elke stap van het proces voor je klaar.

Stadsgezicht van Harlingen

Campers in Friesland

 • v.a. €79 per nacht 
  (4)

  Prachtig mooie Burnster Camper .nu ook off-grid

  24Garijp
 • v.a. €106 per nacht 
  (5)

  zeer nette VW California Ocean 2.0 automaat uit 2018

  44Jubbega
 • v.a. €73 per nacht 
  (3)

  Deze unieke camper zit alles in wat je nodig hebt . Een extra gaspit om buiten te koken. Onze camper is te huur met of zonder bus tent met of zonder fietsen drager. In deze camper kan je heerlijk met zijn tweeën weg en heb je alle vrijheid

  22Giekerk
 • v.a. €85 per nacht 
  (7)

  Vakantie klaar, compacte en knusse camper

  34Drachten
 • v.a. €96 per nacht 
  (2)

  Prachtige vrijwel nieuwe camper!

  44Heerenveen
 • v.a. €176 per nacht 
  (6)

  Luxe KNAUS SUN TI 700 Platinum selection

  34Vijfhuizen
 • v.a. €76 per nacht 
  (5)

  Deze prachtige 3 persoon`s camper staat klaar voor uw avontuur

  36Akkrum
 • v.a. €85 per nacht 
  (1)

  Burstnerbeem

  34Jubbega
 • v.a. €102 per nacht 
  (9)

  Camper huren stukje vrijheid op wielen (wij volgen Camptoo Covid-19-protocol)

  44heerenveen

Bezienswaardigheden Friesland

Wadden, water, weilanden, wereldse avonturen. Dat belooft een tripje aan Friesland te bieden. Qua cultuur en historie is de provincie een interessante bestemming. Friesland heeft een belangrijke rol gespeeld in meerdere tijdsperioden: Middelburg was één van de belangrijkste VOC-steden, en de havenstad had een strategische functie in de Tweede Wereldoorlog.

Doe de Elfstedentocht camperroute

Zeg je Friesland, dan zeg je Elfstedentocht. Ook al heeft ie een paar jaar niet meer plaatsgevonden, de elf steden liggen er natuurlijk nog steeds, allemaal met hun unieke eigenschappen. Lees hier onze Elfstedentocht camperroute

Camperaanbod in Friesland

Ervaar de provincie met het gemak van een huis op wielen. Bij Camptoo zie je het aanbod van campers en caravans aangeboden door particuliere verhuurders in Friesland. Huur een camper in Friesland en geniet van de vrijheid!

Noord-Friesland, richting moddergat

Ervaringen

aug. 2022
Voor de eerste keer een camper gehuurd via Camptoo dit om ervaring op te doen hoe het is om met een camper op vakantie te gaan. Dit was een geweldige ervaring . En het contact met Camptoo was ook geweldig ervaring alles netjes geregeld tot in de puntjes.

aug. 2022
Huren via Camptoo verloopt soepel. Op vragen wordt snel gereageerd. Alles (van boeken tot inleveren) wordt adequaat afgehandeld. Via mail en berichten word je al huurder precies op de hoogte gehouden van alle zaken die nodig zijn.

aug. 2022
Camptoo is een goed bedrijf ,dat de zaken serieus neemt. Wij zijn na een nare nasmaak aan de huur van een camper goed te woord gestaan en geholpen om het toch tot een goed eind te brengen .