Camper huren in de omgeving van Harlingen

Beoordeling:9.1 uit 37323 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Campers in de omgeving van Harlingen

 • v.a. €73 per nacht
  (3)

  COMPACTE BUSCAMPER MET ELECTRISCHE FIETSLIFT Winteraktie!

  22Gorredijk
 • v.a. €69 per nacht
  (2)

  Geniet nu van de voorjaarszon 2022 in onze prachtige Burstner Camper

  24Garijp
 • v.a. €86 per nacht
  (6)

  Ruime gezellige familiecamper

  66Bolsward
 • v.a. €88 per nacht
  (4)

  fijne 2 persoons camper

  46Drachten
 • v.a. €99 per nacht
  (7)

  Camper huren stukje vrijheid op wielen (wij volgen Camptoo Covid-19-protocol)

  44heerenveen
 • v.a. €82 per nacht
  (5)

  Ruime en nette 4 persoons camper met Queensbed en 2-persoons hefbed

  44Langelille
 • v.a. €82 per nacht
  (1)

  Compacte camper te huur in Friesland, vaste WC, past op parkeerplek en rijd heerlijk naar de zon of het noorden

  24Witmarsum
 • v.a. €96 per nacht
  (5)

  Vakantie klaar, compacte en knusse camper

  34Drachten
 • v.a. €115 per nacht

  Bürstner Lxeo 734 Fifty Five 4-persoons camper met Queensbed + Hefbed

  55It Heidenskip

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

okt. 2021
Prima geregeld, wel wat teveel berichtjes en mailtjes naar mijn smaak. Maar wellicht is dat voor sommige huurders noodzakelijk. De borg is ook snel weer gerestitueerd. Erg prettig.

okt. 2021
Prima organisatie. Alleen bij beide keten verhuur " gedoe" met digitale overdracht. 3x mailtje dat overdracht klaar staat. Maar als verhuurder dat invult zien wij niets. Bij terug keer soms geen mail. Kortom digitale overdracht lijkt soms wat slordig te gaan.

sep. 2021
Wij hebben goede ervaring met het huren van campers vis Camptoo. Communicatie via de website is goed en gaat vlot. Reserveringsproces is duidelijk. Het (digitale) overdrachtsformulier is wat omslachtig en wordt vaak niet of onvolledig ingevuld. Onze ervaring is dat de verhuurder de camper vaak meegeeft op basis van vertrouwen.

sep. 2021
Het huren van de camper en de afhandeling van betalingen e.d. via de website verliep in het algemeen vlot en prettig. Het enige wat af en toe vervelend was dat de website soms traag is en lijkt vast te lopen.

sep. 2021
Al meermaals via Camptoo een camper gehuurd, elke keer naar volle tevredenheid. De website werkt goed en makkelijk, en alles is steeds vlot afgehandeld.

jul. 2021
Dit was onze tweede keer dat we bij Camptoo een camper hebben gehuurd en voor ons een mooie manier om alle campers wat uit te proberen voor we er zelf een kopen.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.