Camper huren in de omgeving van Losser

Beoordeling:9.1 uit 38970 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Campers in de omgeving van Losser

 • v.a. €109 per nacht
  (3)

  Fijne complete Fiat Ducato Fendt camper, douche/toilet, 6 slaapplaatsen, erg compleet...!

  66Holten
 • v.a. €81 per nacht
  (1)

  Veel ruimte met krachtige dieselmotor!

  24Lichtenvoorde
 • v.a. €67 per nacht

  Luxe Burstner T625 Harmony. Fiets, Scooter drager mogelijk

  44Eibergen
 • v.a. €78 per nacht

  Mercedes Marco Polo met Hefdak - Compact en Comfortabel reizen

  44Enschede
 • v.a. €115 per nacht
  (4)

  Camper Kuifje, 6 persoons

  66Weerselo
 • v.a. €110 per nacht

  Tiny house op wielen

  22Hengelo
 • v.a. €151 per nacht
  (6)

  Adria Coral XL Plus A 670SL

  65Markelo
 • v.a. €109 per nacht
  (2)

  Camper Corry, 5 persoons camper

  55Weerselo
 • v.a. €110 per nacht
  (3)

  Bela Easy Barbados

  24Hoogstede

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

mei 2022
Ik kan niet anders zeggen dan dat Camptoo een uitstekende service heeft gegeven. Het contact was prettig en zeer behulpzaam. Alles zeer duidelijk en overzichtelijk en eventueel telefonisch en per mail goed bereikbaar.

mei 2022
Ik zou iets meer duidelijkheid willen hebben wat een incident is ivm de borg/ eigen bijdrage. Geldt dat ook als derden schade maken? Verder prima allemaal.

apr. 2022
Prima zoals Camptoo je informeert over de voortgang van het huren van de camperbus. Via diverse mails word je goed geïnformeerd. Chapeau en blijf zo doorgaan

okt. 2021
Het voelde heel veilig om te huren via Camptoo. De camper hadden we zo gevonden en daarna verliep alles super soepel. Heel fijn dat je een notificatie krijgt bij een nieuw bericht en dat je een overdrachtformulier moet invullen met de verhuurder, zowel voordat je wegrijdt als wanneer je de camper weer inlevert.

okt. 2021
Alles verliep heel goed. Het enige puntje om te vermelden was de frequente herinneringen aan het online invullen van het overdrachtsformulier. Dit hadden wij op papier ingevuld. Er was geen mogelijkheid om dit aan te geven. Ik had daardoor het idee dat we door het papieren formulier in te vullen, niet juist hadden gehandeld.

sep. 2021
Ik huur al een paar jaar een camper via Camptoo en het bevalt ons prima.Gemakkelijk reserveren en een correcte afhandeling!!Een aanrader voor een onbezorgde vakantie!!