Huur een camper van een particulier in Nijmegen

Beoordeling:9.1 uit 35855 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Ruim aanbod door heel Nederland

Bij Camptoo vind je de meeste unieke huurcampers en caravans van particulieren door heel Nederland. We zijn namelijk het grootste camper deelplatform van Nederland! Je kiest de camper die bij jouw wensen aansluit, bij jou in de buurt is en binnen jouw budget past. 

Makkelijk en veilig

Je boekt je camper of caravan simpel online in 3 stappen. Je betaalt makkelijk en veilig met iDeal, geen gedoe met financiële afhandeling en alle campers zijn goed verzekerd. Zo kun je veilig en goed verzekerd op pad!

Persoonlijk contact

Bij Camptoo huur je een camper of caravan direct bij de eigenaar en sta je in contact met de verhuurder zelf. De verhuurder weet natuurlijk alles van zijn of haar eigen voertuig en helpt je graag op weg. Het Camptoo team staat bij elke stap van het proces voor je klaar.

Camper in het bos

Campers in de omgeving van Nijmegen

Camper huren in Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Voor de echte Nijmegenaar is er geen mooier gevoel dan over de Waalbrug te rijden met het aangezicht van de Waalkade. Nijmegen biedt historie, heerlijk vertoeven aan de waal en gezelligheid. Daarnaast is het ook een uitstekend startpunt van een mooie reis met een camper.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Nijmegen

Vanuit Nijmegen hoef je met de camper niet ver te rijden voor een heerlijke vakantie. Binnen een half uur sta je bijvoorbeeld op een camping midden in de natuur bij het Nationaal park de Maasduinen of de Veluwe. Heb je langer de tijd? Op zo'n twee uur tijd ligt het prachtige Eifel gebied. In een week tijd kun je met een prachtige route maken langs de Maasduinen, Limburgse Heuvels en de Eifel. Daarnaast is de ligging van Nijmegen aan de grens met Duitsland ook uitstekend om een bezoek te brengen aan onze Oosterburen. 

Camperaanbod in Nijmegen

Op onze aanbodpagina vind je het volledige aanbod van campers en buscampers aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving van Nijmegen. Vraag een reservering aan bij de camper die bij jouw wensen past en geniet van de vrijheid! 

Brug over Nijmegen

Ervaringen

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.