Camper huren in de omgeving van Nunspeet

Beoordeling:9.1 uit 37617 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Campers in de omgeving van Nunspeet

 • v.a. €118 per nacht
  (3)

  Nette goed uitgeruste 4 persoons camper

  45Zwartebroek
 • v.a. €88 per nacht
  (1)

  Hymer B514 SL 4 persoons luxe camper

  46Laren
 • v.a. €112 per nacht

  Te Huur; onze gezellig en compleet ingerichte 4 pers. Camper met dubbele airco

  44Twello
 • v.a. €145 per nacht

  Sunlight A70 (2018) - alkoof camper voor 5 personen - zeer ruim en modern

  56Veenendaal
 • v.a. €108 per nacht
  (6)

  4 vaste bedden hotel op wielen

  44Houten
 • v.a. €141 per nacht
  (10)

  Functionele camper Sky

  44Zwolle
 • v.a. €89 per nacht
  (9)

  Fijne, compacte 2 persoonscamper

  24Bennekom
 • v.a. €97 per nacht
  (12)

  Compacte camper BiColor

  24Zwolle
 • v.a. €121 per nacht
  (4)

  Fijne ruime alkoof camper Cara

  44Zwolle

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

nov. 2021
Ben ook buitengewoon tevreden over de service van Camptoo. Regelmatig kreeg ik een update over de stand van zaken. Intussen is alles verrekend en ben ik een prettige ervaring rijker.

okt. 2021
Bij Camptoo krijg je zeer goede en duidelijke uitleg. De overdracht bij ophalen en terugbrengen gaat via app en werkt razend snel. Ik heb 1x telefonisch contact gehad met Camptoo en dat was alsof ik een goede vriend sprak. Zeer vriendelijk en behulpzaam

okt. 2021
De service van Camptoo ervaren wij als prima. Camptoo heeft prima bemiddeld in het moeizame contact met Jan Maarten en het sluiten van compromissen met betrekking tot schades die Jan Maarten bij ons neer wilde leggen. De website van Camptoo is overzichtelijk en biedt voldoende zoekmogelijkheden.

okt. 2021
Wij hebben al vaker via jullie gehuurd, misschien moet de controle op campers/caravans toch beter om onze situatie te voorkomen. We zijn goed geholpen door een medewerkster van jullie.

sep. 2021
Goede site, overzichtelijk en eenvoudig. Berichtgeving is ook helder en voldoende. Zeker bij de start is de begeleiding bij het aflevermoment fijn. Jammer alleen dat het niet lukte om een schademelding te kunnen doen in de eerste 24 uur op jullie website. Heb er al een melding van gedaan.

sep. 2021
Het was de eerste keer dat ik huurde via Camptoo, maar alles werkt prima. Zeer keurige communicatie en uitleg via sms-jes en email. Ook de vooraankondiging (morgen begint je vakantie, vergeet niet om dan... etc.) is prettig. Ik heb zaterdag de camper ingeleverd en vandaag de borg retour ontvangen. Netjes!