Huur een mobilhome van een particulier in Oost-Vlaanderen

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Camper huren in Oost-Vlaanderen? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Wil je op avontuur vertrekken met een betaalbare en unieke mobilhome? Bij Camptoo kan het! Binnen ons aanbod vind je verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Zo vind jij altijd de mobilhome die het best bij jou en je budget past. 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk is snel gebeurd. Maar geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverwacht gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Via Camptoo verloopt het huren van een mobilhome heel eenvoudig. Je staat zelf in contact met de eigenaar en maakt via ons platform afspraken. Daarnaast staan wij uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

mobilhome in bos

Campers in Oost-Vlaanderen

 • v.a. €109 per nacht 
  (8)

  Sunlight T68 Adventure

  54Meerdonk
 • v.a. €115 per nacht 
  (4)

  Sunlight T69L Adventure Edition NIEUW 2023

  45Meerdonk
 • v.a. €127 per nacht 
  (5)

  Weinsberg Caracore 700MEG NIEUW 2023

  44Meerdonk
 • v.a. €101 per nacht 
  (15)

  Ruime McLouis camper met 150 Pk motor

  46Stekene
 • v.a. €115 per nacht 
  (9)

  Paths are made by driving

  55Assenede
 • v.a. €104 per nacht 

  Camper Roller Team (CI) met 150 Pk motor

  46Koewacht (Stekene) Belgium
 • v.a. €103 per nacht 
  (3)

  Nieuwe, comfortabele buscamper met uniek uitzicht

  44Aalter
 • v.a. €115 per nacht 

  Splinternieuwe camper Roller team 279m - zeer modern ingericht :-)

  76Erembodegem
 • v.a. €97 per nacht 

  Weinsberg Caracompact 600MEG NIEUW MODEL

  24Meerdonk

Oost-Vlaanderen: De provincie die alles heeft

Het maakt niet uit als je een stadsmuis bent, of net liever hele dagen in de natuur doorbrengt, Oost-Vlaanderen heeft het allemaal. Met Gent als hoofdstad, heeft Oost-Vlaanderen al een belangrijke trekplijster. De stad is gekend om zijn historische gebouwen, gezellige straatjes en bruisende studentenleven. Dat laatste zorgt ervoor dat er talloze gezellige restaurantjes en cafés te vinden zijn. Vanaf je de stadsranden van Gent verlaat kom je terecht is een veel groenere en gemoedelijkere omgeving. Natuurreservaten als rivierpark scheldevallei of het muziekbos, zijn dan ook de perfecte plekken voor uitgebreide wandelingen of rustgevende fietstochten. 

Bestemmingen in de omgeving van Oost-Vlaanderen

Het voordeel aan het wonen in een klein land: alles is dichtbij. Als je een mobilhome huurt in Oost-Vlaanderen kan je gemakkelijk het hele land ontdekken, of de grens oversteken naar Nederland of Frankrijk. Belgiê ligt dan nog eens in het midden van Europa waardoor zowel het Noorden als het Zuiden op een goed afstand liggen. Ook voor verre reizen is het huren van een mobilhome via Camptoo dus de juist optie. 

Mobilhome aanbod in Oost-Vlaanderen

Op onze aanbodpagina vind je het volledige aanbod van mobilhomes en campervans aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Vraag een reservering aan bij de mobilhome die bij jouw wensen past en geniet van de vrijheid! 

foto van het water in Gent in oost-vlaanderen

Ervaringen

nov. 2022
Mijn ervaring met Camptoo is goed. Afspraken worden nagekomen. Het was eenvoudig om een geschikte camper te vinden en de communicatie via de website was goed. Alleen de digitale overdracht is best wel veel werk. Wel is het zo dat een adverteerder geen antwoord geeft op mijn verzoek tot reservering.

okt. 2022
Met Camptoo is alles goed gegaan, met de betalingen, je kreeg op tijd een herinneringsmail voor de betalingen, de borg en voor het overdrachtformulier. Teruggave van de borg was ook snel. Niets op aan te merken.

okt. 2022
De communicatie met/via Camptoo verliep prima. Echter één vraag; waarom krijg 10 dagen van te voren al een bericht om de borgsom te betalen terwijl dit pas 1 dag voor de huur nodig is.