Camper huren in de omgeving van Woodmansey

Beoordeling:9.1 uit 41558 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Campers in de omgeving van Woodmansey

 • v.a. €128 per nacht
  (4)

  Large 'BOUTIQUE' 6 Berth Luxury motorhome

  66Caistor
 • v.a. €132 per nacht

  Stunning Campervan. 2 long single beds or one huge double bed

  22Beverley
 • v.a. €118 per nacht
  (2)

  2020 Ace Globetrotter 4 Berth Motorhome

  44Nafferton
 • v.a. €75 per nacht

  Immaculate T5 Camper in Black with Awning

  33Brigg
 • v.a. €99 per nacht

  Super cool Joker themed VW Campervan

  24Brigg
 • v.a. €99 per nacht

  Cosy campervan, 4 birth , ford custom

  45Bridlington
 • v.a. €105 per nacht

  This is Ellie, our four berth luxury motor home. Ideal for small family or couples

  44Thorne
 • v.a. €140 per nacht
  (2)

  Iveco

  45Beverley
 • v.a. €112 per nacht
  (2)

  High Spec Campervan ready for your next adventure

  45York

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

jul. 2022
huren via Camptoo was voor ons eenvoudig gemakkelijk en snel. Gaston reageerde vrij snel , binnen een dag en toen hadden we de juiste camper voor de juiste periode. Het enige waar ik teleurgesteld in was bij het afhalen van de camper, ik dacht zelf dat een Queensbed een bed was waar je rond kan lopen. (had het zelfs opgezocht op internet) Maar hier kan ik me in vergist hebben. Het stond namelijk ook in de bevestiging, en achteraf waren het twee eenpersoonsbedden die je met een kussen connect. Is dit misleidend ?! weet ik niet . Uw oordeel graag.

jul. 2022
Alle communicatie met Camptoo verliep heel prettig. Er was alleen 1 ding. Nadat ik verschillende campers had aangeschreven, zonder succes kwam Camptoo met een suggestie die paste bij mijn zoekopdracht. Hier ging het een beetje mis. Ik had als zoekgebied Utrecht en Gelderland, de voorgestelde camper stond alleen in Rotterdam. Helaas heb ik dit niet goed gecheckt. Misschien goed om wel altijd een camper voor te stellen die binnen het zoekgebied past.

jul. 2022
Makkelijk een boeking maken, zaken snel geregeld. Communicatie via camptoo naar de verhuurder is goed geregeld. Opnemen van het verhuur- en inleverformulier is top geregeld.