Huur een camper van een particulier in Zeeland

Beoordeling:9.1 uit 31668 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Ruim aanbod door heel Nederland

Bij Camptoo vind je de meeste unieke huurcampers en caravans van particulieren door heel Nederland. We zijn namelijk het grootste deelplatform voor campers en caravans van Nederland! Je kiest de camper die bij jouw wensen aansluit, bij jou in de buurt is en binnen jouw budget past. 

Makkelijk en veilig

Je boekt je camper of caravan simpel online in 3 stappen. Je betaalt makkelijk en veilig met iDeal, geen gedoe met financiële afhandeling en alle campers zijn goed verzekerd. Zo kun je veilig en goed verzekerd op pad!

Persoonlijk contact

Bij Camptoo huur je een camper of caravan direct bij de eigenaar en sta je in contact met de verhuurder zelf. De verhuurder weet natuurlijk alles van zijn of haar eigen voertuig en helpt je graag op weg. Het Camptoo team staat bij elke stap van het proces voor je klaar.

Camper bij een vuurtoren in Zeeland

Campers in Zeeland

Camper huren in Zeeland

Wil je de zee echt ervaren? Huur een camper in Zeeland! Ontdek de natuur, recreatie en visserij en duik in de geschiedenis van de Deltawerken. Slaap een nacht op het strand, ga op bezoek bij zeehonden of eet je eten rechtstreeks uit de zee. In augustus kun je de traditie van het ringsteken meemaken. Zeeuwse boterbabbelaars en bolussen eet je het hele jaar door!

Onvergetelijke roadtrip in Zeeland

We hebben ook onvergetelijke roadtrip door de meest zinnenprikkelende provincie van allemaal, Zeeland, mét de camper gemaakt. Oftewel: zon, zee, zand en eindeloos veel zilte guilty pleasures. Campingtips inbegrepen! Lees de blog hier

Camperaanbod in Zeeland

Ontdek de prachtige provincie met het gemak van een huisje op wielen. Bij Camptoo zie je het aanbod van campers en caravans aangeboden door particuliere verhuurders in Zeeland. Huur een camper in Zeeland en geniet van de vrijheid!

Strand bij Renesse

Ervaringen

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.