Sfeervolle, zeer complete vintage camper.

Fiat 290 UAK | (3 beoordelingen)

Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Hannah

Accepteert 67% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1993
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6
Gordels:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

3 Beoordelingen

We hebben genoten met z’n vieren van onze vakantie in de vintage camper. Vanaf de eerste seconden dat je wegrijd voelt het als vakantie. Dit heeft zeker ook te maken met het karakter van de camper. De grootte is voldoende voor 3 personen voor 4 is het wat minder praktisch. Het is te doen, maar in de ochtend bij het opstaan zit je elkaar in de weg als het bed nog uitgeschoven is.
Verder heeft de camper zichtbaar het een en ander beleeft en is de krachtbron “net” voldoende om je op de rijksweg te begeven. Ga je binnendoor en heb je geen haast dan is het prima.
De binnen uitrusting is prima in orde, zeker toen we begrepen hoe de koelkast werkte. Bestek, bekers, kookgerei meer dan voldoende aanwezig. Zoals gezegd hebben we ons prima vermaakt. De kinderen hebben niet 1 keer in de meegenomen bijzet tent willen slapen zo comfortabel lagen ze in de alkoof. Ook de eigenaresse Hannah is lekker pragmatisch en staat klaar als het echt nodig is.
Het was voor ons de eerste keer, dat we een camper gehuurd hebben en het is prima bevallen. Vooral complimenten voor de goede en vriendelijke service en uitgebreide uitleg van verhuurster Hannah.
Het was een echte vintage camper, die je dus ook met het juiste respect moet behandelen. We hebben er geen grote tochten mee gemaakt, maar met ons dweilorkest 4 dagen vertoefd op een camping in Oisterwijk, waarbij de camper aan al onze verwachtingen heeft voldaan. Het was een super warm weekend, dus we hadden een extra laken over de ruiten gedaan om het binnen koel te houden.

Lees meer beoordelingen