Mooi Compacte gezinscamper

TRIGANO Chausson | Wichmond, Nederland | (5 recensies)


4 slaapplaatsen

2004

Buscamper
vanaf 92 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,97 m
Breedte:
2,10 m
Hoogte:
3,00 m
Bouwjaar:
2004
Gewicht:
2847 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
ducato 2.8 tdj
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
80,00%
Reactietijd:
7 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flexibel

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

We hebben een weekje met de camper van Wim door Duitsland en Oostenrijk getoerd en is zeer goed bevallen! De camper is lekker ruim en pittig genoeg om de heuvels op te komen en is verder van alle gemakken en benodigdheden voorzien. Vantevoren zijn we op verzoek eerst langs geweest om ons voor te stellen en de camper te bekijken. Het ophalen en terugbrengen van de camper is goed en makkelijk gegaan en dus zeker een aanrader!

Misschien een kleine noot is dat de radio weliswaar voorzien is van een USB ingang en de radio op zich ook wel werkt, maar om de één of andere reden om de 10 of 20 seconden steeds even een hapering geeft. Dit is op een langere rit wat irritant. Gelukkig hadden we zelf een USB speaker bij ons en hebben daar dus tijdens het rijden de muziek op geluisterd.
Net zoals de mensen eerder hebben beschreven gingen ook wij voor het eerst op pad met een camper. We zijn naar Zuid Frankrijk gereden. Camper is goed bevallen, rijd net als een grote bus. Rijd vlot, maar nadat je een tank hebt weg gereden met 110/120 ga je toch weer spontaan 90/100 rijden en dat is ook prima want je hebt vakantie. Dan rijd hij 1 op 8 en als je wil kun je met gemak een vrachtwagen inhalen. Camper is goed uitgerust en schoon, inderdaad basic maar alles is aanwezig (bijvoorbeeld buiten zitje erbij). Vriendelijke mensen, ze nemen de tijd om alles uit te leggen. Ook als je terug komt kun je daar op het terrein gewoon alles rustig uitpakken en bij hun schoonmaken. Toilet legen en vuil water kan in Vierakkers naast Wichmond bij een camper bedrijf / camper plaats waar we netjes werden ontvangen en de beste man een kleine vergoeding daarvoor gegeven. Tevens kun je bij Wim je auto achter gesloten deuren kwijt. Ook als je onderweg toch nog vragen hebt beantwoord Wim ze netjes. Terwijl veel ook al netjes op een paar A4tjes staat. Ik vond het perfect met de koters, wij zijn wel aangestoken door het campervirus!
Wij hebben de camper voor 2 weken gehuurd om eens uit te proberen hoe het is om met een camper op vakantie te gaan.
Wim neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen als je de camper komt halen en ook als je de camper weer terug brengt. Reageert heel snel als je mailt met vragen. Prima service.
De camper is prima, Rijdt goed. As je wil kan je 125 rijden maar met een snelheid van rond de 100 km/uur is het goed rijden.
Er waren een aantal kleinigheden in de camper kapot maar ik neem aan dat WIm dat inmiddels gerepareerd heeft (normale dingen die kapot gaan met een camper van die leeftijd).
Het huren van een camper was voor ons een kwestie van 'eens uitproberen'. Een ideaal vervoermiddel als je vooral veel wilt trekken. En met deze Fiat Ducato 2.8 Diesel kun je prima meekomen in het verkeer. Een soepele sterke probleemloze motor. De camper werd door ons als eerste huurders voor een langere periode uitgebreid getest. Daardoor kwamen er een paar kleine ongemakken aan het licht, maar ik ga er vanuit dat de eigenaar die allemaal direct na terugkomst verholpen heeft. Het contact met de eigenaar was prima, op whatsapp berichtjes werd snel gereageerd. De camper is zeer compleet en veilig, maar niet superluxe. Hij heeft geen airco.
Wim en zijn vrouw nemen uitgebreid de tijd om alles toe te lichten. Er wordt snel gereageerd op berichten en flexibele instelling als verhuurder. Camper is van alle gemakken voorzien en alles werkte ook naar behoren. We hebben erg genoten van deze camper en is voorherhaling vatbaar!