Mooi Compacte gezinscamper

Trigano Chausson | (5 beoordelingen)

Wichmond, Gelderland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Wim

Reageert binnen 1 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 95% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5,97 m
Breedte:
2,10 m
Hoogte:
3,00 m
Bouwjaar:
2004
Leeg gewicht:
2847 kg
Max. gewicht camper:
3400 kg
Km vrij:
1750
Motor:
ducato 2.8 tdj
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flexibel

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

5 Beoordelingen

We hebben een weekje met de camper van Wim door Duitsland en Oostenrijk getoerd en is zeer goed bevallen! De camper is lekker ruim en pittig genoeg om de heuvels op te komen en is verder van alle gemakken en benodigdheden voorzien. Vantevoren zijn we op verzoek eerst langs geweest om ons voor te stellen en de camper te bekijken. Het ophalen en terugbrengen van de camper is goed en makkelijk gegaan en dus zeker een aanrader!

Misschien een kleine noot is dat de radio weliswaar voorzien is van een USB ingang en de radio op zich ook wel werkt, maar om de één of andere reden om de 10 of 20 seconden steeds even een hapering geeft. Dit is op een langere rit wat irritant. Gelukkig hadden we zelf een USB speaker bij ons en hebben daar dus tijdens het rijden de muziek op geluisterd.
Net zoals de mensen eerder hebben beschreven gingen ook wij voor het eerst op pad met een camper. We zijn naar Zuid Frankrijk gereden. Camper is goed bevallen, rijd net als een grote bus. Rijd vlot, maar nadat je een tank hebt weg gereden met 110/120 ga je toch weer spontaan 90/100 rijden en dat is ook prima want je hebt vakantie. Dan rijd hij 1 op 8 en als je wil kun je met gemak een vrachtwagen inhalen. Camper is goed uitgerust en schoon, inderdaad basic maar alles is aanwezig (bijvoorbeeld buiten zitje erbij). Vriendelijke mensen, ze nemen de tijd om alles uit te leggen. Ook als je terug komt kun je daar op het terrein gewoon alles rustig uitpakken en bij hun schoonmaken. Toilet legen en vuil water kan in Vierakkers naast Wichmond bij een camper bedrijf / camper plaats waar we netjes werden ontvangen en de beste man een kleine vergoeding daarvoor gegeven. Tevens kun je bij Wim je auto achter gesloten deuren kwijt. Ook als je onderweg toch nog vragen hebt beantwoord Wim ze netjes. Terwijl veel ook al netjes op een paar A4tjes staat. Ik vond het perfect met de koters, wij zijn wel aangestoken door het campervirus!

Lees meer beoordelingen