Onthaasten met Pancho (een originele Volkwagen T2)

Volkswagen T2 | (4 beoordelingen)

Centrum, Zuid-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Erla

Reageert binnen 1 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 85% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4.50 m
Breedte:
1.72 m
Hoogte:
2.20 m
Bouwjaar:
1973
Leeg gewicht:
1520 kg
Max. gewicht camper:
3000 kg
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Brandstof:
Benzine
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

4 Beoordelingen

Beste Erla, Camptoo,

In het weekend van 14 en 15 september mochten wij met Pancho op stap. Via de Camptoo site hadden we deze prachtige T2 uit 1973 gevonden, omdat we op zoek waren naar een trouwauto waar we ook een nachtje in konden kamperen. Dat onze trouwauto een T2 moest worden was al lang duidelijk omdat wij beiden groot fan zijn van dit type VW.
Op de vrijdag voor ons trouwen hebben we Pancho opgehaald uit Den Haag. Dat was op zich al een geweldig avontuur. We zijn vriendelijk onthaald door Bart en hebben een grondige uitleg gekregen. Daarna zijn we met Pancho naar Utrecht vertrokken. Deze rit verliep zeer voorspoedig, en het bekijks en het gezwaai en getoeter op de snelweg maakte het alleen maar leuker. De volgende dag (onze huwelijksdag) zijn we naar Nijmegen getuft alwaar we een fantastische dag hebben beleefd. Pancho heeft aan al onze verwachtingen ruimschoots voldaan. De overnachting op een nabijgelegen camping na het feest verliep ook uitstekend en we hebben heerlijk geslapen.
Pancho is geen museumstuk; je kunt zien dat hij goed gebruikt wordt. Technisch rijdt hij geweldig en hij voelt degelijk en stevig aan. Tuffen op de snelweg met 80 km/u voelt heerlijk! Onze ervaring met Pancho vergeten we nooit meer. Dankjewel Erla en Camptoo, namens Andries en Bente uit Utrecht.
Het was heel leuk om na zoveel jaar weer in een T2 te rijden. Het was mooi weer en we hadden onderweg veel bekijks. Ook konden we mooi op de foto met deze mooie Pancho. Een pluim voor Erla en Bart voor de flexibiliteit bij het ophalen en brengen van de camper.

Lees meer beoordelingen