Mercedus, Diesel bus, retro

Mercedes-Benz 601DKB28 | Groot-Ammers, Nederland | (8 recensies)


2 slaapplaatsen

1978

Buscamper
vanaf 45 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
81 personen bekeken Ted's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1978
Gewicht:
2210 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
2200
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
6
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
94,44%
Reactietijd:
5 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Roken toegestaan
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (8)

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad in deze camper! Echt old school rijden met mega groot stuur en hoog alsof je in een vrachtwagen zit. We voelden ons de baas op de weg. De camper is basic, maar gezellig en compleet. Aanrader zeker voor de prijs. Veel plezier op jullie roadtrip!
Echt een top busje! het is even wennen in het begin, en je moet het even de tijd geven om op te warmen. Maar zodra die eenmaal rijdt is er geen stoppen aan. Verder was Ted altijd vriendelijk, goed berijkbaar via telefoon en hulpzaam.
Wij hebben met de camper van Ted een fantastische roadtrip gemaakt langs de Atlantische kust. In ruim drie weken hebben we 5000 kilometer afgelegd en het helemaal tot Porto gemaakt. Raampjes open en genieten! De camper mag dan een verouderd uiterlijk hebben, hij heeft zich prima gehouden. Geen stuurbekrachtiging, regelmatig olie bijvullen en max 90/h (over de Pyreneeën slechts 60), maar dat hebben wij niet als een probleem ervaren. Geen zuinige auto. Contact met Ted verliep heel goed. Aanrader voor stoere reizigers die van avontuur houden!
Wij hebben enorm genoten om met deze camper lekker rond te toeren. Het is een oud exemplaar wat het een waar avontuur maakt. Het grote stuur geeft je een stoer gevoel. De camper heeft in principe alles wat je nodig hebt, wel goed om te weten hoe alles werkt. Wij kregen niet alles aan de praat. Daarbij kies je voor avontuur en niet persee voor comfore, maar ik neem aan dat ieder die voor zo een busje gaat daar ook niet persee op uit is.
Met de pasen op een camping gestaan , dus het ontbreken van een toilet was geen probleem. Jammer dat de verwarming het niet deed , maar Ted ging het oplossen. Het contact met hem verliep probleem loos en ophaal en terug breng tijden zijn flexibel te regelen. Hebben een goed weekend gehad . Rein&Wil
Wat een geweldig weekend heb ik gehad met deze bus. Voldeed aan alle verwachtingen en communicatie met de eigenaar uitstekend. En ja, het is een hele oude bus, bijna 40 jaar oud! Of noem je dat retro? Rijden en starten deed hij in ieder geval en we konden netjes ons potje koken en electriciteit aansluiten op de camperplaatsen.. Prima geslapen ook en bus zag er netjes en schoon uit. Je moet er bij je camper plannen alleen rekening mee houden dat er geen toilet aanwezig is. En je valt natuurlijk wel wat op tussen al die grote moderne campers!
Een leuke ervaring om in een retro Camper te rijden en te vertoeven. Op een paar belangrijke technische en hygiënische punten na hebben wij redelijke vakantie gehad.
Ted is een vriendelijke en begripvolle man en beloofd de bovengenoemde punten te verbeteren.
Deze bus is er eentje met karakter door zijn leeftijd en uiterlijk. Ik ben er mee naar een festival in Nederland geweest en heb genoten. Opbergmogelijkheden genoeg en alles werkt.
Het is gedateerd maar dat maken de foto's ook duidelijk.zien. bij een lange reis zou ik een chemisch toilet wel missen.
Het is geen lichte jongen om te rijden da't moet gezegd worden. Alles is zwaar en hij heeft geen stuurbekrachtiging. Maar voor mijn reis was dat geen enkel probleem.
Leuke oude bus dat de titel camper mag dragen.

Super goede verhuurder met een goed hart en goede service.
Ik had wat in de bus laten liggen en had dat binnen 3 dagen terug. Super service.