Adria camper uit 2013: foto 1/9
Adria camper uit 2013: foto 2/9
Adria camper uit 2013: foto 3/9
Adria camper uit 2013: foto 4/9
Adria camper uit 2013: foto 5/9
Adria camper uit 2013: foto 6/9
Adria camper uit 2013: foto 7/9
Adria camper uit 2013: foto 8/9
Adria camper uit 2013: foto 9/9

Adria Matrix M 687 SL Supreme SL, 150 PK, automaat, 7 ZITPLAATSEN + GORDELS, ...

Adria Matrix Supreme 687 SL | (1 beoordeling)

Emmen, Drenthe, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Jan

Reageert binnen 2 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 50% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.76 m
Breedte:
2.3 m
Hoogte:
283 m
Bouwjaar:
2013
Leeg gewicht:
3490 kg
Max. gewicht camper:
4000 kg
Inbegrepen km's/week:
1500 km
Motor:
Renault 2,3 l diesel
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
C
Slaapplaatsen:
7
Zitplaatsen:
7
Gordels:
7
Zitplaatsen tijdens het rijden:
7

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €2.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

1 Beoordeling

Willem
30/07/2020
Mijn vakantie met de Camper van Jan. Als eerste bij het ophalen een goede uitleg gehad over het hoe en wat van de Camper. Het rijden met deze grote Camper ging makkelijk laat zich gedragen als een personenwagen (of ligt dit aan mij) alles goed overzichtelijk met achteruit kijk camera continu aan op Dashboard je ziet altijd alles achter je.
Alles in de Camper voor dagelijks gebruik zoals borden bestek pannen koffiekopjes bekers is netjes schoon aanwezig. In de garage zitten diverse slangen en de nodige attributen en gereedschap om je te helpen als er iets nodig zou zijn.
Met de vrouw dochter en de twins op naar Frankrijk het eiland ile d’oleron naam Boyardville. De heenweg hebben we de tolwegen gepakt. Ben de eerste dag op gemak tot aan Tours gekomen een kleine 800 km. Daar voor het eerst getankt en de volgende dag het restant gereden kleine 350 km. Onderweg heerlijk geslapen. Je hoort weinig in de camper en is goed vertoeven op de matrassen die Jan erin heeft liggen (traagschuim matrassen). Op plek aangekomen Camper neergezet waterpas luifel uit electra aangesloten. Bij berekening hebben net de 1:10 gehaald met deze Camper en dat alles op de cruisecontrol. Daar heerlijk vertoefd in de avond en nacht in de camper, ook de twins van 3 jaar hebben zich goed vermaakt tijdens de rit en op de camping.de terug weg het eerste stuk naar Angers via de normale wegen gereden daar een paar nachten gestaan en door via Arras naar de laatste dag en op naar huis. En moet zeggen we hadden best wat mee 3 fietsen en een kar voor achter de fiets voor de twins.
Ik moet er wel bij zeggen het is jammer dat de Camper niet van jezelf is je bent altijd voorzichtig met de spullen van een ander en dat is maar goed ook. Hij is in van alles voorzien en dat moet je ook zo houden ook, netjes schoon en alles werkt. We hebben een super fijne vakantie gehad met deze mooie Camper van Jan en zijn gezin. Thnx namens ons Willem, Henny, Bo en Sjors&Ian.