Knusse en complete Fiat Bürstner 2.5TD

Bürstner T500 | Oirschot, Nederland | (11 recensies)


3 slaapplaatsen

1994

Semi-integraal camper
vanaf 53 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
86 personen bekeken Esmée's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,00 m
Breedte:
2,10 m
Hoogte:
2,60 m
Bouwjaar:
1994
Gewicht:
2460 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
2.5 TD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 26 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (11)

Wij hebben deze fantastische camper mogen huren om het mooie Scandinavië te ontdekken. De camper heeft alle gemakken die je nodig hebt. Alles werkt helemaal top! Hij rijdt ook super! Contact tussen de verhuurders verliep prettig en duidelijk. Kortom geweldige camper! Zeker aan te raden voor een lange reis.
Bedankt Esmee en Rens!
Prima camper om mee te toeren! met gemak Ardennen in de rondte gereisd!
Heerlijke tijd gehad 'on the road' in Denemarken met de camper van Rens en Esmée. Groot genoeg om met 3en in te verblijven en klein genoeg om op afgelegen, mooie plekjes te komen. Markante en god verzorgde camper, rijdt prima en uitleg bij vertrek is helder.
Camper was perfect bevallen. We zijn er mee naar Normandië en Bretagne gegaan en totaal geen problemen gehad. Geen spijt van deze keus.
Hoi Esmee en Rens, sorry dat het even duurde....
We hebben enorm genoten van onze vakantie op Ile de Re in Frankrijk mede door de fijne camper die we van jullie "geleend" hebben. De camper reed als een zonnetje en met een kruissnelheid van zo'n 100 km per uur schiet je lekker op.
Het motorlawaai (zie eerdere review) is met een diesel natuurlijk wel wat meer maar niet zo erg dat je je stem moet verheffen!!
Al met al een fijne en zeer complete camper die we bij iedereen kunnen aanraden!!!
Was een zeer geslaagde vakantie, camper van rens en esmee was zeer goed geen enkel probleem mee gehad rijd zeer goed kreeg bij ophalen zeer goede uitleg hij is wat ouder en de zware diesel trekt met gemak door de bergen geen enkele lekkage zoals in de ander revieuw en de herrie valt echt wel mee dus al met al een top camper
we hebben een heerlijke vakantie gehad en met de camper was helemaal prima
alles er op en eraan in de camper, gewoon voor herhaling vatbaar.
Een heerlijke midweek doorgebracht met deze gezellige camper. Via de ardennen naar parijs gereden. Waar hij zich zowel in de bergen als de snelweg als de stad super gedaagd qua rijgedrag. Wel even rekening houden met zijwind bij inhalen en ingehaald worden. De eigenaren nemen echt de moeite alles goed uit te leggen en zo compleet mogelijk mee te geven. Het contact verliep ook voor de vakantie vlot en goed. We hebben regenachtig weer gehad maar er is zeker geen sprake van lekkages. Al met al voor herhaling vatbaar. Esmee en Rens hartelijk bedankt
Fijn en vlot contact met de verhuurder zowel bij vertrek als bij terugkeer
Alles werd helder en duidelijk toegelicht
De. Camper is al wt ouder maar dit vertaald zich alleen in het rijden op de autostrade (100 km/u)
Het woongemeente van camper is compleet en in orde zodat ik probleemloos een week kon zwerven in Zwitserland en dit zonder gebruik te (moeten) maken van een camping.
Aardige bijkomstigheden waren aanwezigheid van koffie en wasmiddel alsook alle denkbare spullen die je zelf nog al eens vergeet
Fijne ervaring temeer dit mijn eerste kennismaking ws met camptoo

Het was onze eerste reis met een camper en is zeker voor herhaling vatbaar! De verhuurder geeft goede informatie over het gebruik. Het contact met de verhuurder was zeer prettig en er is een flexibele instelling. Ondanks een "wolkbreuk" met hevig onweer hebben wij geen lekkages gehad (misschien omdat wij alle raampjes en dakluiken dicht hadden?). Wij hebben in ieder geval een heerlijke week gehad met deze camper.
We hebben de vakantie met de camper heel leuk gevonden. Het was onze eerste keer met de camper op pad. Even wennen in het begin, maar daarna ben je snel thuis. Alles werkte prima. Het mooie is dat je snel weer weg bent en ergens anders kan installeren. Ook de trekkracht van de camper in de bergen was zeer prettig. Al met al een heel leuke ervaring. Naast de camper zelf, was het maken van afspraken met de verhuurders heel prettig en flexibel. Tevens kregen we een prima uitleg bij het vertrek. Absoluut een goeie manier voor ons om zo eens kennis te maken met een vakantie met een camper.

Groet, Stefan en Mariska.