Transit Travel

Transit 100 D Kampeerauto | Purmerend, Nederland | (6 recensies)


4 slaapplaatsen

1989

Buscamper
vanaf 71 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
4,80 m
Breedte:
1,95 m
Hoogte:
2,70 m
Bouwjaar:
1989
Gewicht:
1697 kg
Km vrij per week:
1000
Motor:
2.5
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5
Gordels:
5
Zitplaatsen tijdens het rijden:
5
Reactie %:
94,12%
Reactietijd:
6 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

Top vakantie gehad in deze camper. Camper is oud maar van binnen netjes en rijd verder prima. Alle benodigde spullen waren aanwezig. Week op Ibiza getourd en op de mooiste plekken gestaan. Aanrader dus.
Super Ibiza vakantie gehad. Ontvangst me camper op vliegveld is ideaal. En wat heerlijk om vrij over Ibiza te kunnen reizen en te kunnen op prachtige en praktische plekken. Aanrader!
Beste Camptoo gebruikers, de vakantie met de ford transit van Roals was heerlijk. In de 2e versnelling haalt ie alle alpen bergen inclusief de hoogste pas van Europa bij Val Dísere ( 2860 m ) , hij tuft lekker in zijn eigen ritme omhoog. Alles werkte, en we hebben in bijna 3 weken tijd maar 3 keer op een camping gestaan voor stroom, Het is een wat oudere campervan, dus niet meer spinter nieuw, maar dat geeft ook charme. De communicatie met Roald was uitstekend en hij is zelfs de camper komen brengen. Zeer aan te bevelen !
Wij hebben genoten van ons weekendje met de camper Transit Travel. De camper werd donderdagavond gebracht bij ons thuis door Marcel. We hebben het contact als heel open en prettig ervaren! De camper is al wat ouder en dat merk je aan de luide motor. Verder had hij van ons binnen (met name de hoezen) iets schoner gemogen, maar het was een fantastische trip! De hoezen kunnen gewassen worden. Dank jullie wel Marcel en Roald!
Mijn zoon en ik hebben een fantastische vakantie gehad
We zijn een ervaring rijker aan de Camper zal het zeker niet liggen.....maar wat ik er wel bij moet vermelden dat de haal en breng service van deze Camper eigenaar(Roald) slecht is geregeld en natuurlijk die kosten dat er achteraf nog bijkomen (behalve als er iets stuk gaat)na inlevering van de Camper. maar goed ..de uitleg van de camper was optimaal daarvoor mijn dank ..wat betreft de service van Camptoo zelf neem ik mijn petje vooraf ook jullie hartelijk dank names mij en mn zoon
Leuke camper die van alles is voorzien. Duidelijk uitleg van de eigenaar gekregen. De eigenaren zijn flexibel in de tijden met de camper ophalen en terug brengen. Goede communicatie met de eigenaren.