Vrijheid op wielen

Fiat adria 660coral | Bilthoven, Nederland | (5 recensies)


6 slaapplaatsen

2005

Alkoof camper
vanaf 93 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,12 m
Breedte:
2,20 m
Hoogte:
3,20 m
Bouwjaar:
2005
Gewicht:
3140 kg
Km vrij per week:
1000
Motor:
2.8 jtd(powermotor 146pk)
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
3 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

We hebben een hele goede reis gehad. De camper heeft ons geen enkele keer in de steek gelaten en alles wat je nodig hebt is aan boord.
Leuke week gehad in de camper van Baptiste. Zeer ruim en met grote garage waarin makkelijk 3 fietsen pasten met bbq en tafel en stoelen. Auto rijdt prima met voldoende vermogen om makkelijk met het verkeer mee te komen, ook in de bergen. Kort om, een geslaagde week.
Leuke camper, de inventaris is nog wel incompleet in verhouding tot de huurprijs. Mist veel kleine dingen zoals koekenpan, buitentafel waar 6 mensen aan kunnen zitten, ophoogblokken, juiste aansluiting voor buitenkraan enz. Verder is klein onderhoud ook wel nodig, sloten van 'garage' achter schieten soms los, evenals verduisterlings gordijntjes enz.
O ja, en ik heb ruim een week moeten wachten om mijn borg terug te krijgen, door miscommunicatie.
Onze 1ste vakantie met een motorhome. We kozen de “vrijheid op wielen” omdat er een sateliet schotel aanwezig was. De eigenaar Baptiste was heel behulpzaam. Wij wonen midden in de Utrechtse ewige bouwput en konden de camper niet parkeren. We hebben bij Baptiste voor de deur geladen en konden zodoende een paar keer heen en weer. Op naar Brora Schotland via Morton Hall in Edinburgh en Stonehaven en Rosemackie. De camper reed verassend gemakkelijk. Alles wat we nodig hadden was aanwezig en de Sateliet en TV gaf snel toegang tot de UK freeview zenders. Andere TV hebben we niet geprobeerd. Vooraf vroegen we ons af of je wel met zo’n camper naar de diverse golfbanen toekunt maar uiteindelijk viel dat erg mee. We hebben de steunen niet uitgehad en konden binnen 10 minuten rijklaar maken om naar een golfbaan te gaan. De grote “garage” helpt echt. Makkelijk twee golfkarren en twee fietsen. Niet zoveel golf gespeeld als we wilden maar dat is Scotland, elke 15 minuten ander weer en deze keer een beetje veel regen. Toch heerlijk gespeeld op onze oude Hazlehead courses. De Fortrose en Rosemakcie en Brora courses zijn echt bijzonder. Bij beide kampeer je min of meer op de course en krijg je flink korting als je op de campigns staat. Hetzelfde geld voor Stonehaven. Moet je gespeeld hebben. Het helpt als je een been veel korter hebt als de andere. In Brora worden de schapen en koeien die op de course lopen met schrikdraad van de greens gehouden. Local Rule. Heb je last van “droppings” dan mag je je bal verplaatsen. Een heerlijke vakantie. Met dank aan Camptoo en Baptiste.
Martijn en heeft me in contact gebracht met de verhuurder. Tot eind huurperiode heeft hij mij zeer goed geholpen.
Baptiste de verhuurder heeft in een zeer korte tijd zijn camper beschikbaar rijklaar gemaakt. Toppie!
Bus heeft zeer fijn rijgedrag, was schoon en is multifunctioneel voor het gezin.
Camptoo is aan iedereen aan te bevelen.