XL bed achter + Ruime Alkoof

Fiat Traveller 685 | Bennekom, Nederland | (8 recensies)


6 slaapplaatsen

1999

Alkoof camper
vanaf 79 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,95 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
3,05 m
Bouwjaar:
1999
Gewicht:
3110 kg
Km vrij per week:
3000
Motor:
Ducato 2.8 TDI.
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
91,67%
Reactietijd:
7 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (8)

Een geweldige camperervaring opgedaan. Saampjes in de nazomer op pad door scandinavië, zeker een aanrader. De camper deed het goed. Mischien niet de laatste uitvoering maar deed er niet voor onder. Dankzij de camera ook goed met de boottrailer kunnen manouvreren. Doen we zeker weer!
We hebben een top vakantie in de camper gehad. De camper is van alle gemakken voorzien en het rijden went ontzettend snel. Goed contact met de verhuurder en duidelijke uitleg oa via de instructiefilm.
In mei/juni 3 weken op reis geweest naar Zuid Engeland, Wales, Lake District, Schotland en Kent met de Camper van Hans. Daar dit onze eerste keer was om met een Camper op pad te gaan hebben wij in begin mei de Camper 2 dagen gehuurd om te kijken hoe alles werkt en om te kijken of het rijden goed gaat.
Onze ervaringen met Hans zijn positief, Hans reageert snel op telefoontjes, e-mails en berichten en Hans is prettig in de omgang.
Wat wij ook als bijzonder positief hebben ervaren is het instructiefilmpje wat Hans in en om de Camper heeft gemaakt. Wij hebben in deze 3 weken 3800 km gereden zonder problemen, de Camper rijdt heerlijk, ook in bergachtig gebied.
Eindconclusie: een aanrader !
prima camper, sterke diesel, betrouwbaar. Goed contact met de eigenaar, persoonlijk en directe reactie indien nodig. Net en schoon opgeleverd, instructiefilmpje van te voren en indien nodig tijdens verblijf is erg handig! heerlijke vakantie gehad in zweden!
Wij hebben in de meivakantie van 2017 de camper gehuurd. Dat is ons prima bevallen. De camper is ruim en de indeling is heel praktisch, alle apparatuur werkt prima en de uitleg op de app is heel handig.

We zijn door Hans vriendelijk ontvangen en hij heeft de Camper keurig schoon meegegeven. We waren alleen de papieren vergeten, maar dat is uiteindelijk ook weer opgelost.

De camper heeft voldoende vermogen om ook tegen stijle bergen op te komen. Het is alleen wel zo dat rijden op de snelweg en in de bergen wat anticipatie nodig heeft omdat het toch wat hoge gewicht er voor zorgt dat de snelheid snel minder wordt.

Wij zijn met de camper naar zuid-frankrijk gereden. Dat ging op zich prima, maar is wel een hele ruk om te doen. Ik zou adviseren iets minder kilometers te maken dan wij.

Conclusie: prima camper, je krijgt wat je mag verwachten dus een ruime voldoende!
Fijne, ruime, comfortabele, frisse camper met alles erop en eraan. Ondanks het koude en onstuimige weer, hebben we een heerlijk paasweekend gehad met de camper van Hans. De camper rijdt soepel en is makkelijk te besturen. Hans geeft prima uitleg en is prettig, snel en flexibel in het contact. Aanrader voor iedereen die ontspannen op stap wil!
Wij zijn 5 heerlijke dagen op pad geweest met deze camper. We zijn via de Ardennen naar noord Frankrijk gegaan en weer terug, heerlijke dagen gehad.

Helaas waren er wel wat zaken die plots niet meer werkte wat voor ongemak zorgt tijdens de reis. Zoals de boiler en een kokende accu, gelukkig konden we wel contact opnemen met de verhuurder en hebben we het prima gered t/m de laatste dag!
We hebben genoten van het weekend in de camper. Een royale wagen met alles aan boord. Goed verzorgd. De eigenaar is een prima vent, die makkelijk in de omgang is en niet op een uurtje meer kijkt. Prettig.
De instructie op You Tube is heel handig. Dik tevreden.