Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper uit 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper uit 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper uit 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper uit 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper uit 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper uit 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper uit 1983

Volkswagen T3 (1983)

Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO | Arnhem, Nederland | (3 recensies)


3 slaapplaatsen

1983

Buscamper
vanaf 68 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
186 personen bekeken Koen's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
4,60 m
Breedte:
1,85 m
Bouwjaar:
1983
Gewicht:
1540 kg
Km vrij per week:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (3)

Wat een mooie reis gemaakt met deze T3. Inrichting perfect, alles voorhanden, schoon en netjes, bed lag lekker en genoeg ruimte. Wel een kleine maar: de snelheid van de camper was op de Franse snelwegen, zeker heuvelop, een probleempje. Noodgedwongen hebben we voor veel binnendoorwegen gekozen. Je moet dus echt de tijd nemen. In ons geval was dat prima: we hebben het rustig aan gedaan en zo nog meer kunnen genieten. Op plekken gekomen die we met de snelweg nooit hadden gezien. Kortom: genoten en zeker een aanrader als je op een relaxte manier vakantie wil vieren.

Groet Martijn
Wij hebben de camper van Koen van woensdag tot zondag gehuurd, Op de site staat dat deze alleen per week te huur is, maar als je het vraagt kan daar dus in het laagseizoen wel een uitzondering op gemaakt worden. Het was een fijne camper, waarmee we naar de Ardennen zijn gereden. Hogere heuvels dan dat zou ik ook niet overgaan, maar dit was nog prima te doen. Met Koen was het contact goed, en konden we alles op een fijne manier regelen, oa qua ophaal en aflevertijden. Dit busje is dus een prima keus!
We zijn een weekendje weg geweest met de camper. Een unieke, en leuke ervaring! De bus rijdt niet zo hard, maar je krijgt veel bekijks en positieve reacties onderweg. De camper is erg compleet en comfortabel.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers