VW Smallander XL

Volkswagen Smallander XL | (2 beoordelingen)

Centrum, Zuid-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Koos

Reageert binnen 7 uur
Reageert op 89% van de berichten
Accepteert 67% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5.35 m
Breedte:
2.10 m
Hoogte:
2.10 m
Bouwjaar:
2017
Leeg gewicht:
2280 kg
Max. gewicht camper:
3000 kg
Km vrij:
Onbeperkt
Motor:
TDI
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5
Gordels:
5
Zitplaatsen tijdens het rijden:
5

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

2 Beoordelingen

Eerst en vooral was het contact met Koos aangenaam. Ruim van tevoren de nodige informatie ontvangen. Gevraagd of ik de fietsendrager wel of niet wilde gebruiken (als je die niet gebruikt is het handiger dat die er niet op zit om de deuren achter makkelijk te kunnen gebruiken).

De camper was voor ons ideaal. Voor een snelle overnachting zat je hem neer, dak omhoog en voor het slapen gaan een of beide bedden in positie klappen. Een kleine makkelijk bij te vullen watertank stond achterin om de wasbak van stromend water te voorzien. Goed voor een hele dag, maar niet te zwaar om bij te vullen bij een tappunt op de camping.
De camper rijdt ook comfortabel en op de achterbank kunnen 2 kinderstoelen met Isofix vast gezet worden als dit nodig is. Het is nog echt camperen zonder het imposante van een grote camper af caravan, maar zonder het gedoe van een tent of het gesleur van een caravan (als je al een trekhaak op de auto hebt zitten natuurlijk).
Dit weekend zijn we met de Smallander XL bus van Koos op pad geweest, deze camperbus is ongeveer een halve meter langer dan de standaard VW camperbus "California' en dat betekend in de praktijk echt veel meer ruimte! de bus heeft tevens een breder bed normaal gebruikelijk met een geïntegreerd matras dus dat slaapt heerlijk. De inrichting is ook heel erg praktisch, voorzien van meer dan voldoende kastruimte met daarin alles wat je nodig hebt voor een prettig verblijf. Koos is een heel prettige verhuurder, reageert snel, open en prettig en is zeer behulpzaam, kortom...wij kunnen zowel verhuurder als camperbus van harte aanbevelen!