Mercedes  Eigenbouw camper uit 1990 Mercedes  Eigenbouw camper uit 1990 Mercedes  Eigenbouw camper uit 1990 Mercedes  Eigenbouw camper uit 1990 Mercedes  Eigenbouw camper uit 1990 Mercedes  Eigenbouw camper uit 1990 Mercedes  Eigenbouw camper uit 1990 Mercedes  Eigenbouw camper uit 1990 Mercedes  Eigenbouw camper uit 1990

Ruime Mooie 5-persoons Mercedes Camper

Mercedes Eigenbouw | Vaals, Nederland | (3 recensies)


5 slaapplaatsen

1990

Alkoof camper
vanaf 85 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,90 m
Hoogte:
3,00 m
Bouwjaar:
1990
Gewicht:
2595 kg
Km vrij per week:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
5
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
5
Reactie %:
75,00%
Reactietijd:
13 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (3)

Het was een geweldige ervaring. Richard nam ruim de tijd om voldoende uitleg en instructie te geven. De camper mocht zelfs eerder worden opgehaald. Een sympathieke verhuurder die er mede voor zorgde dat ik nu ook op zoek ga naar een camper om onze week-enden en vakanties mee te gaan vieren. Richard nogmaals dank !
Leuke, meer traditionele camper. Was voor ons en 2 grotere honden ideaal. Het wat mindere motorvermogen van de camper zorgt ervoor dat je wat meer tijd neemt in een bergachtige Omgeving. Veel bergruimte, comfortabele rit en zittingen.
Wij zijn in de herfstvakantie 2016 met de camper van Richard op pad geweest. Het is een ruime camper met rondzit, alkoofbed, extra bed/dinette, keuken, WC en wasgelegenheid, kachel en koken op LPG. Het is een camper op de basis van de MB 310, met 70 kW dieselmotor. Deze voldoet prima op de snelweg (max. 100-110 km/h) maar op de hellingen van Luxemburg gaat het wel wat langzamer. De luchtgeveerde bestuurder- en bijrijderstoel zitten super en maken het reizen zeer aangenaam, te meer omdat de kinderen achter op de rondzit DVD konden kijken. Richard had ons van tevoren een uitgebreide uitleg gegeven incl. proefrijden. De uitrusting is compleet, we hebben een heerlijke herfstvakantie gehad, niet in het laatst door het fantastische weer.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers