Burstner Delfin 680 2005 IDEALE CAMPER OM ZIJN 140 DCI MOTOR

Bürstner Delphine 680 | (17 beoordelingen)

Hoensbroek, Limburg, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Hans

Reageert binnen 8 uur
Reageert op 71% van de berichten
Accepteert 69% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6.80 m
Breedte:
2.10 m
Hoogte:
2.70 m
Bouwjaar:
2005
Leeg gewicht:
2930 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
1750 km
Motor:
Renault 140dci
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 28 jaar

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

17 Beoordelingen

Hele fijne ruime Camper, prima motor, en een mooi interieur.
Voor ons de eerste keer "Camperen" dus even wennen aan de do's en don't's. Goed geslapen, makkelijk eitje bakken, koeler en vriezer lekker luxe, en hoewel niet gigantische ruim was de sanitaire afdeling een geruststelling voor onder weg en op de campings. Stevige dieselmotor voor makkelijk rijden. (n.b. diesels mogen niet overal binnen) Onze kampeerplaatsen hadden overal prima voorzieningen, alleen de satelliet was niet te vinden (ook niet echt gemist met wifi)
Overdracht en info voorziening erg fijn en duidelijk. Al met al een erg fijne en leerrijke ervaring. Hans, bedankt voor de mogelijkheid.
De vakantie begon niet lekker. Toen ik de camper ging ophalen vertelde Hans dat ze die nacht het slot van campergedeelte geforceerd hadden, vandalisme waarschijnlijk, maar cilinderslot was eruit en de hendel was gebroken. De deur kon alleen van binnenuit opengemaakt worden, moest altijd met mijn honden via de cabine naar binnen en dan kon ik van binnenuit wel openmaken. Dit was niet prettig en gaf ook een onveilig gevoel dat de deur niet afgesloten kon. Hans had wel een extra beugel geplaatst die voor de deur kon, die heb ik er bijna de hele vakantie op gehad, ik reisde alleen met de honden en dat voelde iets veiliger. Toen ik voor het eerst wegreed, kreeg ik met moeite de handrem los, ik dacht dat dat gewoon ff wennen was, maar hij kwam uiteindelijk (gelukkig op het eind) moervast te zitten en niet meer los te krijgen.
Op de eerste camping kwam ik tot de ontdekking dat de stroom niet werkte, Hans was gelukkig wel bereikbaar en probeerde mee te denken waar het probleem in zat, hij dacht de kabelhaspel, maar uiteindelijk werd duidelijk dat dat niet het probleem was. Maar wat dan wel, dat wisten we niet. De verlichting in de camper deed het gelukkig wel en Hans had transformators in de camper liggen zodat ik toch mijn telefoon kon opladen, maakte alleen een vervelend geluid, maar goed als dat het probleem is. Dan leg je je erbij neer en wil je de luifel gaan openen zodat je lekker buiten kon zitten, het regende een beetje. De luifel opende, maar hij ging niet meer naar binnen, ik heb hulp moeten vragen om met drie man de luifel weer in te draaien, het tandwiel met indraaien pakte niet. Die gebruiken we ook maar niet meer,
Motorisch was hij prima in orde en bracht mij dan ook met enig gemak de Noorse bergen in. Hij liet zich makkelijk manoeuvreren en besturen.
Veilig thuisgekomen en schoongemaakt afgeleverd. Alles was prima, handrem gemeld. We hebben hem nagelopen eromheen en binnen ook alle kasten etc. Formulier afgetekend. Paar uur (ruim zes uur) later krijg ik een mail van Hans dat er schade aan de zijkant zit, maar die heb ik niet gereden. Heel vervelend voor Hans, maar nog vervelender, ik word onterecht beschuldigd van het rijden van schade en het niet melden ervan. Ik heb via Camptoo verzekering afgesloten, dus als ik schade had veroorzaakt, kost mij dat niets dan mijn eigen risico van € 150, waarom zou ik niet melden? Dat zou ik nooit iemand aandoen. Ik ben er al het hele weekend doodziek van, vervelende afsluiting van een fijne vakantie.

Lees meer beoordelingen