Heerlijke Fiat Ducato voor een perfecte vakantie

Fiat DUCATO | Ammerzoden, Nederland | (9 recensies)


6 slaapplaatsen

2003

Alkoof camper
vanaf 96 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,90 m
Breedte:
2,40 m
Hoogte:
3,10 m
Bouwjaar:
2003
Gewicht:
2880 kg
Km vrij per week:
850
Motor:
2800
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
1 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd

Recensies (9)

Wij hebben dankzij Nathalie en John een heerlijk weekend gehad. Het was een waar plezier om met zon mooie schone camper op pad te mogen gaan. Wij danken Nathalie en John voor hun vriendelijkheid. Het is zeker voor herhaling vatbaar!
We hebben een super vakantie gehad in kroatie. . De camper rijdt super goed en alles zat erin wat we nodig hadden. Zelfs cd's
We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Nathalie en John.
Met een reisgezelschap van 4 volwassenen en 2 (kleine) kinderen hebben we er wel voor gekozen om er een tentje naast te zetten zodat we de zithoek niet telkens om hoefden te bouwen tot slaapplek. Verder zit alles erop en eraan (incluis kampeergidsen, prima servies en... onmisbaar in Frankrijk... een kurkentrekker)
Camper rijdt super. Trok als een ware diesel makkelijk door de heuvels van het Franse land
Highlight was het gasoventje. Overal je broodjes af kunnen bakken; heerlijk.
Daarnaast hadden de eigenaars kort voor onze vakantie nog een fietsendrager aangeschaft waardoor al onze fietsen mee konden (2 achterop en 4 in het fietsenrek in de laadruimte achterin). Top.

Contact met de eigenaars was goed, informatief en gezellig. Nathalie en John weten hun enthousiasme over camper-kamperen goed over te brengen.
Helaas hebben we op onze laatste vakantiedag schade gereden aan de bumper. Het oplossen hiervan ging in goed overleg en naar eenieders tevredenheid.
Kortom: we kunnen iedereen een vakantie in de camper van Nathalie en John aanraden.
9 heerlijke dagen gehad met een hele fijne camper. alles erop en eraan. Zeer attente verhuurders, konden ze ten alle tijde bellen. Zou het zo weer overdoen. groet, Anja
Om te beginnen: ontvangst bij Nathalie & John was super gastvrij. Koffie, goede uitleg over de camper en op pad. We zijn geen rare dingen tegengekomen en de camper voelt als een vakantiehuisje op wielen met werkelijk alles erop en eraan. We hebben nog 1 kleine tip....2 afsluitbare bakjes voor onze vakantiecappuchino. Maar het ontbreken hiervan valt in het niet bij de heerlijke camper. Kortom, voor ons was het de 1e keer en zeker niet de laatste. Dank ook Nathalie voor de aapjes berichtjes en de 2 stoeltjes. Want we hebben 3 dagen in het zonnetje gezeten. Een dikke
In de mei vakantie 5 dagen deze geweldige camper gehuurd. Camper zag er netjes uit bij ophalen en voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Onze eerste ervaring met een camper maar zeker positief. Fijn contact met eigenaresse Nathalie voorafgaand aan huurperiode.

Leo en Sandra, Rosmalen
Camper is goed bevallen, zag er mooi en netjes uit . De vaste bedden waren prima. Het ombouwen van het 5e bed was een beetje een gedoe, maar al met al goed geslapen. Contact met verhuurder was prima, gastvrij, behulpzaam en zeer vriendelijk.
Hoi Nathalie.
We hebben ontzettend genoten van onze tocht met jullie camper. Alles werkte perfect en inderdaad wat een luxe dat oventje. Met zijn zessen, en flinke vorst buiten, moesten we af en toe wel improviseren met wie zich waar in de camper bevond. Maar ook dat lukte prima. Zelfs tijdens de eerste avond toen we in de camper gekookt en gegeten hebben.
Verder was het erg fijn dat de kachel de camper ook nog warm hield in de nacht dat het buiten min 15 was.

En als laatste chapoo voor het feit dat we de camper op zon korte termijn van jullie konden huren.

Bedankt, ingeborg
Voor het eerst hebben we met een camper gereisd. Jammer genoeg was het niet voor vakantie, maar als tijdelijke vervanging van onze woonruimte. Toch is dat stuk prima bevallen. Koken bij de voetbal, eten naast de vergaderlocatie etc. Wel druk als je met vijf bent, en dan is het binnen eten net te krap. Maar slapen deed iedereen prima in de heerlijke bedden. Drie sterren omdat het praktisch de hele dag rondtoeren en met zijn vijven slapen wat druk was. Camper rijdt overigens fantastisch.