Mooie S550 Automaat camper van bouwjaar 1991

Mercedes-Benz 602 | Tiel, Nederland | (5 recensies)


5 slaapplaatsen

1991

Integraal camper
vanaf 76 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1991
Gewicht:
2615 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
2.4
Brandstof:
LPG (Liquified Petrol Gas)
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
6
Gordels:
5
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
33,33%

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Helaas hebben wij wegens omstandigheden de vakantie vroegtijdig moeten beëindigen. De camper ziet er hartstikke leuk en netjes uit en de camper is echt volledig ingericht met alles wat je nodig hebt voor een leuke en zorgeloze vakantie. Wat voor ons ook makkelijk was waren de camping boeken die in de camper lagen. Hierin stonden alle campings met faciliteiten en prijzen. De eigenaar (Adriaan) is een nette en aardige man die altijd bereikbaar was voor hulp en tips. Het was onze eerste camper vakantie maar volgend jaar willen wij weer!!!
Heerlijke trip door Europa gehad met de camper van Adriaan! De bus is behalve erg cool :) heel comfortabel, supergoed uitgerust en ruim genoeg voor een gezin met drie kinderen. Fijn dat ie op gas rijdt en automaat heeft, genoeg lpg-punten te vinden in elk land. De camper rijdt als een zonnetje en we hebben er ontzettend veel pret in gehad. Bedankt!!!
Rondreis door Kroatië gemaakt met de hymer.leuke en nette camper.
Kan makkelijk met verkeer mee.
Rijd helaas 1op4.maar gas is in buitenland gelukkig veel goedkoper.ook de bergen gingen prima.camper is zeer makkelijk in verkeer en de steden te manoeuvreren .leuke vakantie met de camper gehad.ook de eigenaar Adrian is zeer netjes en behulpzaam.
Gr familie van Duren
Adriaan heeft achter af 50 euro schoonmaakkosten gerekend zonder dit bij af handeling te vermelden en op het contract te zetten. Contract is na aflevering naar vertrouwen ondertekend omdat er geen problemen waren en later door Adriaan na ondertekening gewijzigd.
De Camper zelf is erg fijn en comfortabel. Rijdt op gas wel 1 op 4 dus niet zuinig.
Hallo, wij hebben 2 weken met deze camper op vakantie geweest. De bedoeling was om naar Engeland te gaan en ondanks dat we dachten het goed uitgezocht te hebben. Is er toch een kink in de kabel gekomen aangaande het LPG tanken in Engeland. Zeer moeilijk te krijgen en het verbruik van de camper was heel hoog, 1: 4 . Ondanks dat hebben we toch een hele fijne vakantie gehad, ruime camper met alles erop en eraan. Tevens goed contact met de verhuurder gehad. Helaas geen foto van onze vakantie met deze camper.