Luxe vintage Peugeot camper in goede staat

PEUGEOT pilot | Amsterdam, Nederland | (4 recensies)


5 slaapplaatsen

1989

Integraal camper
vanaf 71 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1989
Gewicht:
2401 kg
Km vrij per week:
1200
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
7
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
7

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Leuke oude Camper. Niet een heel erg luxe Camper maar prima voor een lang weekend (geen douche en wc, een erg kleine koelkast, magere inventaris). Het is een oude Camper die wel moeite heeft in de heuvels (Ardennen zijn wij geweest).
De camper van Nico was ideaal voor onze weekend naar een festival. De camper was van alle gemakken voorzien en we hebben heel comfortabel geslapen. Er is voldoende opbergruimte voor de spullen, ook als je met meerdere mensen erin slaapt. De douche en wc werken niet, maar dat heeft alleen maar voordelen (hoeft niet schoon achteraf). De kookpitten werken ook goed. Ook met Nico was het erg makkelijk communiceren en hij heeft ook de tijd genomen om ons even de camper te laten zien. Kortom, doen!!
Ik heb deze camper met veel plezier gehuurd. Het contact met Nico, de eigenaar was gelijk goed en hij heeft een en ander uitgelegd. De camper was erg leuk! Veel keukengerei was plastic ( dus weinig afwas) , dat was erg prettig. Ik heb de gasfles even gebruikt en dat ging goed. De bedden waren zo omgebouwd en lagen prima. De camper reed ook goed . Het was supergezellig . Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt, Nico..Wellicht tot ziens!
Ons eerste camperavontuur was met de mooie Peugeot / Fiat Ducato van Nico. We hebben deze 5 dagen gehuurd. Voor ons een succes. De camper is afgezien van de (toen wij 'm huurden) niet functionerende badkamer in goede staat. De moter functioneerde ook goed. Het contact met Nico was ook prettig.