Vrijheid blijheid!

ALKO MC 35 XA | Doetinchem, Nederland | (5 recensies)


3 slaapplaatsen

1997

Integraal camper
vanaf 62 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,20 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
3,15 m
Bouwjaar:
1997
Gewicht:
3330 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
Ducato 2.8 turbo
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
80,00%
Reactietijd:
8 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

In maart hebben we samen met Paul al proefgereden in de camper en uitleg gehad. In augustus was het dan zover, onze eerste campervakantie. Het was een fantastische vakantie in Zweden. Tijdens de reis hadden we een probleempje met de koelkast maar via app contact was dat zo weer opgelost.
Onze ervaring met de camper en met Paul en José was heel erg goed. Beide keren was de ontvangst allerhartelijkst en stond de koffie klaar.
Dit was voor ons de eerste keer dat wij met een camper op reis zijn gegaan. Deze camper voldeed aan al onze verwachtingen zowel qua kwaliteit, gerief en inrichting. Het heeft ons aan niets ontbroken en we zijn er een beetje verknocht aan geraakt. Wij raden anderen zeker aan om met deze camper op vakantie te gaan. De ontvangst, uitleg en adviezen door Paul en José waren prima. Ze waren erg vriendelijk.
Ja, we hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van José en Paul. Contact met hun was prima, alsof je hun al langer kende.
Het rijden vond ik super met deze camper. Het gemak van van "alles aan boord" hebben geeft je echt een vrijheid, blijheid gevoel.
De camper wordt met zorg onderhouden en ziet er prima uit. Via Duitsland en Zwitserland kwamen wij in ons vakantieland Frankrijk en hebben we weer genoten van al het mooi's wat Frankrijk tebieden heeft en het gemak van deze camper. José en Paul, nogmaals bedankt.
De Vrijheid Blijheid is een grote comfortabele camper van alle gemakken voorzien en compleet uitgerust. Met een heerlijke aparte warme douche. De stahoogte binnen is erg ruim in vergelijking met andere campers. De grote garage met ruim ski vak is ook erg geschikt voor kiteboards. Paul en Jose waren fijn in het contact en ook werd een enkele vraag tijdens onze reis direct beantwoord. Een aanrader!
We hebben ons erg vermaakt. Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper weg gingen. Paul en José waren erg vriendelijk en enthousiast en vertellen je alles wat je moet weten. De camper is van alle gemakken voorzien. Dat hij wat ouder is merk je totaal niet.