Compacte gezellige camper

LMC Liberty | (2 beoordelingen)

Etten-Leur, North Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Manfred & Sharona

Reageert binnen 1 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 86% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.10 m
Breedte:
2.20 m
Hoogte:
2.75 m
Bouwjaar:
2008
Leeg gewicht:
2688 kg
Inbegrepen km's/week:
1750 km
Motor:
2.2
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

2 Beoordelingen

Wij hebben voorafgaand de camper bekeken en uitleg gekregen door Manfred. Als je voor het eerst gaat camperen is dat best veel en spannend; gasgebruik, electra , chemisch toilet en legen van de cassette. Ook gebruik van de luifel en het openen van alle sloten is ff goed om te horen. Manfred heeft de sloten en sleutels genummerd : erg handig! Ook nog een stukje gereden om het gevoel te krijgen . Was prettig!Op onze vragen kregen we antwoord! Manfred is erg trots op hun camper. Wij hebben kontakt gehouden en op vallend is de snelle respons van hun op al je vragen.
Ook bij vertrek nog even de puntjes op de i en toen vertrokken. Een boekje met alle instructies aan boord en daar gingen we!
Eigenlijk een prima vakantie gehad met de camper! Op de accu-pech na , die overigens in samenspraak met Manfred zo snel als mogelijk is opgelost, een heerlijke tijd! Heerlijk alles bij je aan boord te hebben en de hulplijn met Manfred gaf een zeker gevoel! Als opmerking voor andere huurcamperaars nog een paar tips ; de informatie die je krijgt is heel veel zodat er wel iets wellicht niet blijft hangen. Wij hebben de info van de verduisteringen en de opvouwbare tafel gemist ... advies gewoon appen of bellen met Manfred!
De Camper is geschikt voor 2 volwassenen en wellicht een klein kind. Slaapplaats dan tussen de 2 heerlijke bedden door verlengen van het middenstukje en matrasje erop!
Wel plaats voor 4 zitplaatsen rond de tafel.
Wij kunnen eerlijk zeggen dat de camper voorzien is van alle gemakken , volledig ingericht met alles wat je nodig hebt om een heerlijke vakantie te hebben.
Schoon opgeleverd en afgetankt !
Manfred en Sharona zorgen er persoonlijk voor dat je met een goed gevoel kunt gaan genieten van een heerlijke campervakantie! Af en toe ff een foto plaatsen of sturen vinden ze erg leuk en daar krijg je dan een reply op! Een aanrader dus! Thanks Manfred en Sharona en tot snel!
Fijne camper met alle voorzieningen die je kan wensen, van fijne verhuurders. Goeie directe communicatie, en bereid een stapje verder te gaan in service.
Camper zelf is luxe, praktisch en lijkt jonger dan deze is. Aanrader!