Camper te huur in Friesland Carado

Capron A 361 | (11 beoordelingen)

Dronryp, Friesland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Klaas

Eigenschappen

Bouwjaar:
2016
Leeg gewicht:
2000 kg
Max. gewicht camper:
3495 kg
Inbegrepen km's/week:
1500 km
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

11 Beoordelingen

Was net als vorig jaar super
Het was één grote teleurstelling! Wij gingen in jul/aug 2017 3 weken naar Zuid Frankrijk en daarom hadden we 3 eigenschappen die we belangrijk vonden, een luifel, airco en een fietsendrager:

- De luifel bleek volgens Klaas door de vorige huurder kapot te zijn gegaan, maar ging proberen dit nog voor ons te repareren. Dit was niet gelukt en heeft ons een nieuwe partytent (soort koepeltent) meegegeven. Deze hebben wij maar één keer opgezet, want het was veel werk en juist snikheet onder zo’n koepel.

- Op dag 3 (van de 21 dagen) vloog op de snelweg het kleine raampje uit de alkloof eruit. Ontzettend schrikken, garages bezocht en gebeld met de verhuurder en aangeboden het zelf te laten repareren. Maar verhuurder wilde het zelf repareren als we terug waren. Er hing ook nog een scharnier van een ander raam los. Deze hebben wij op tijd opgemerkt en gerepareerd.

- Helaas bleek de airco ook kapot te zijn (verschrikkelijk heet in de cabine met een warme motor)

- De fietsendrager begon steeds schuiner te hangen en bleek allemaal haarscheurtjes te vertonen. Levensgevaarlijk dus! We hebben elke keer de fietsen in de camper moeten zetten en weer moeten verwijderen bij aankomst. Tijdrovende klus, kasten en wc zijn geblokkeerd en tijdens het reis was het flink apenkooien om van voor naar achter te kunnen lopen.

- Middenop de snelweg hebben we ook nog een klapband gekregen! Bij controle bleek dat de overige banden ook in zeer slechte staat waren (in een review van Amanda staat dat ze ook een klapband hebben gehad). Helaas waren wij wéér een dag kwijt aan de reparatie.

- Daarnaast nog een tal van andere kleine mankementen (ook benoemd in overige reviews) en camper had ook al veel eerder een beurt moeten hebben (stond op het kaartje aan het stuur)

We hadden inmiddels geen veilig gevoel meer in de camper en waren blij dat we deze in konden leveren. Wij hadden verwacht dat de luifel inmiddels was gerepareerd en dat de verhuurder een raampje voor de alkloof had geregeld. De camper zou namelijk direct weer verhuurd worden. Dit was echter niet zo, de camper werd gewoon weer zo verhuurd met alle mankementen vandien. Ongelofelijk...

De grootste verrassing kwam achteraf: wij mochten opdraaien voor de kosten van het raampje! Als eerste een noodreparatie van ruim € 150. Nog erger wordt het, als we hier de review van Ine lezen (verhuurder na ons) dat dit een rol duct tape was!! Plus nog het definitieve raampje voor € 345...

Dit vonden wij absoluut niet terecht (wij zouden juist gecompenseerd moeten worden!) en hebben Camptoo voor bemiddeling ingeschakeld (met Klaas viel er niet te praten). Helaas reikt de service van Camptoo niet verder dan de betaling, want is onpartijdig en laten je gewoon in de kou staan. Uiteindelijk hebben we nog een royale middenweg/bedrag aangeboden, maar daar werd niet meer op gereageerd. Nu 10 maanden na dato wordt opeens het bedrag van onze creditcard afgeschreven! Hele rare toestand dit en we zullen het bedrag dan ook gaan betwisten.

Al met al, heeft het ons veel vakantietijd gekost en kopzorgen opgeleverd. Wij hebben geen zorgeloze vakantie gehad en onze eerste camperervaring is een grote teleurstelling geworden.

Ons advies: niet huren bij Klaas! Deze verhuurder lijkt aardig, totdat je trammelant hebt. Hij biedt meerdere campers aan en wil naar onze mening het liefst zonder al te veel reparaties snel geld verdienen.

Lees meer beoordelingen