Volkswagen T3 Westfalia - zeer compleet!

Volkswagen Camper (Westfalia ) | Amsterdam, Nederland | (7 recensies)


4 slaapplaatsen

1984

Buscamper
vanaf 82 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1984
Gewicht:
1550 kg
Km vrij per week:
1500
Brandstof:
Benzine
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
10 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 22 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (7)

Prima camper! Leuke ervaring met de VW T3 bus. Even wennen met rijden maar gaat prima, natuurlijk niet zo snel als een moderne camper maar je kiest voor deze bus voor de nostalgische ervaring. Relaxte verhuurders.
Ik beschouw mezelf als een kritische huurder, want ik heb Roosje en Daan's T3 gehuurd omdat ik zelf een T3 wil kopen. Het busje van Roosje en Daan heeft alle benodigdheden die kan wensen in een camper. Daarom voldeed deze uitstekend als proef. Ik ben ermee naar de Veluwe geweest. De bus rijdt uitstekend en schakelt perfect (veel beter dan de meeste). Alle accesoires werken goed en de communicatie met Roosje verliep heel soepel. Ik kan het huren zeker aanraden!
Afgelopen weekend zijn we op pad geweest met het busje van Roosje en Daan. Daan is een hele spontane en betrokken verhuurder. Hij nam alle tijd voor de gebruiksaanwijzingen van het voertuig. Zowel het rijden als slapen was heerlijk comfortabel. De huur van dit charmante busje uit '84 is absoluut voor herhaling vatbaar!
Wij hebben genoten van onze mini proef vakantie met de VW van Roosje en Daan. Van alle gemakken voorzien en veel ruimte. Wij kunnen alvast niet wachten om hem mee naar Noorwegen te nemen in de zomer!
Super complete, fijne bus! We hebben een heerlijk weekend tussen de koeien gehad.
Het huren van jullie was super relaxed en heel gastvrij. Het is een prettige en fijne T3. We zijn nog meer verliefd geworden op het met vakantie gaan met een T3. Dank je wel voor deze goede en relaxte ervaring. Wij gaan het zeker nog een keer doen. Groetjes!
It's a great campervan! We had really good days around the north of Netherlands. It has full comforts and all you need is just yourself!
It's an amazing camper easy driving with a touch of Retro' style!