Citroën 280l camper uit 1991 Citroën 280l camper uit 1991 Citroën 280l camper uit 1991 Citroën 280l camper uit 1991 Citroën 280l camper uit 1991

Te huur retro camper, vrijheid, avontuur en romantiek

Citroën 280l | Culemborg, Nederland | (5 recensies)


5 slaapplaatsen

1991

Alkoof camper
vanaf 71 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1991
Gewicht:
2334 kg
Km vrij per week:
750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
14 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Wij zijn twee weken door Denemarken getrokken met de camper van Ilonka. 
Het was geen goede ervaring.
’s Avonds na het ophalen hebben we alle servies en bestek in de vaatwasser gedaan, omdat alles plakte. Ook de rest van de camper nog een keer gesopt. Bovenin een kastje lag een koffiemaker met de koffieprut er nog in, wat vervolgens over alle pannen was gelekt.
De koelkast werkte niet, terwijl hij dat volgens de verhuurder wel zou moeten doen. Gedurende de vakantie kregen we hem gelukkig wel aan de praat, maar alleen op gas.
 
Op de eerste reisdag konden we na de eerste keer tanken niet meer starten: de accu bleek kapot. Nadat we een nieuwe accu erin hebben laten zetten, bleven we startproblemen houden. Zo erg, dat we ons reisschema hebben aangepast omdat we er niet mee op een veerboot durfden.
Tegen het eind van de vakantie ging het starten beter, maar bleef de motor lopen bij het uitzetten ervan. 
 
Natuurlijk kan er iets stuk gaan, maar dit was wel heel veel. Wij denken dat deze camper, tot er goed naar gekeken is, absoluut ongeschikt is voor verhuur. 
 
Na het terugbrengen kregen we van de verhuurder een naheffing voor niet aftanken – terecht – en te veel gereden kilometers. Terwijl we de camper een dag eerder ingeleverd hebben en een omweg gemaakt hebben vanwege een niet functionerende startmotor (of een ander mankement).
Bovendien waren op het overdrachtsformulier schades gezet die er al in zaten. Een deuk in de tafel, die we al gezien hebben bij het extra schoonmaken na het ophalen. De schade is erbij geschreven nadat er getekend was.
Als je op zoek bent naar een retro camper, met behulpzame & flexibele eigenaren, dan is deze camper wat je zoekt. De camper heeft alles wat je nodig hebt voor een vintage vakantie, je want je zo terug in de tijd.
Voor ons was het onze eerste trip met een camper, en we hebben dan ook veel geleerd: voor ons was deze camper eigenlijk te groot (zo vinden wij het leuker om buiten te koken, en hoeven we geen douche in de camper).
Verder is de camper echt een oude dame, daar moet je rekening mee houden. Goed reisgezelschap, maar niet de snelste of modernste.
We zijn met de camper een lang weekend naar het festival Rock Werchter gegaan en dat is erg goed bevallen. Camper reed ook prima!
Dit weekend mochten we gebruik maken van een superleuke 'retro'-camper. De eenvoud en de warme inrichting spraken mij erg aan. De voorzieningen waren heerlijk, alles wat een camper je 'hoort' te bieden was aanwezig. Gewoon stroom, zelfs een omvormer voor 220V dankzij de zonnepanelen. Lekker warm water gewoon uit de kraan...wat wil een mens nog meer :) De indeling van de camper was ook erg prettig, ook al hebben we meer buiten gezeten dan binnen, want echt kilometers maken hebben we niet gedaan. We zijn met 'hem' naar Biddinghuizen geweest. De woorden op de camper 'Volg je hart want dat klopt' paste goed bij het thema van de pinksterconferentie waar steeds werd gesproken over 'LEV' (je hart). Deze camper is er één om in 'je hart' te sluiten :) Erg grappig...met tegenwind ging hij echt niet harder dan 80km, maar met meewind haalde hij de 100km. Dat had wel zijn charme. Het matras in de alkoof lag heerlijk en de kachel hoefde dit weekend niet te branden. Zeker voor herhaling vatbaar! Ook de verhuurders waren open en vriendelijk.
Zoek je iets met eenvoud...maar van alle gemakken voorzien...dan is dit zeker de camper die je zoekt.
We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Ilonka en Russ! Vanuit Leiden zijn we door Normandië en Bretagne getrokken met onze twee dochters en onze labrador. Het is uiteraard geen spiksplinternieuwe camper, dus het helpt als je een beetje handig bent, maar met de instructies van Russ en de uitgebreide camperhandleiding lukt dat zeker. Daarvoor heb je dan een heerlijke sympathieke retrocamper met alles wat je nodig hebt om lekker vrij te kamperen. En als je een camping of camperplaats zoekt, dan is de gids daarvoor ook aanwezig. Wij hebben genoten!

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers