Burstner Lyseo A Automaat.

Bürstner Lyseo A | (15 beoordelingen)

Landgraaf, Limburg, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Marcel

Reageert binnen 18 uur
Reageert op 50% van de berichten
Accepteert 67% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.07 m
Breedte:
2.33 m
Hoogte:
3.19 m
Bouwjaar:
2017
Leeg gewicht:
2925 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Kilometers inbegrepen:
1500 km
Motor:
Fiat Ducato 2,3 Multijet 35
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

15 Beoordelingen

Met onze 5 fietsen hebben wij een fantastische week gehad in de camper van Marcel. Voor ons, 5 fietsende vriendinnen, een eerste ervaring om het fietsen in Frankrijk te combineren met een camper.
We werden door Marcel goed voorbereid in het rijden van zijn mooie camper! Hij nam alle tijd om uit te leggen en serieus en geduldig in te gaan op vragen. Ook tijdens de reis konden we telefonisch nog uitleg krijgen en nam de aardige Marcel de tijd om mee te denken
We hebben genoten van de luxe van de camper, goed geslapen op goede bedden en was er voldoende ruimte voor 5 personen. De vijfde moet echter niet te lang zijn, want de bedruimte van de ingeklapte tafel is niet lang. Heel attent gaf Marcel een extra matras mee voor dit bed. Gehuurd beddengoed is een aanrader, al was het dat de bedden dan meteen al bij vertrek zijn opgemaakt. De tv is niet gebruikt, en toilet/ douche in de camper hebben we gebruikt voor extra bergruimte.
Heerlijk en erg handig is de ‘garage’ die onder het achterste tweepersoonsbed zit waardoor er incl fietsenrek onze 5 fietsen meekonden.
Veel gaat automatisch en zoals het stabiliseren was een feest: met een knop ging de camper ‘denken’ (en schudden) tot hij waterpas stond.
De gehuurde handdoeken mogen meerdere verschillende kleuren hebben zodat we ze uit elkaar konden houden. Overige Tips: Een krukje voor de vijfde aan tafel zouden we de volgende keer zeker gebruiken ipv de tafel en bank uit te moeten trekken, wordt anders erg krap. Keukengerei kan in revisie: Een goede koekenpan ( die niet aankoekt) hebben we gemist.
Samenvattend een aardige attente verhuurder met een ruime, luxe, nette en volledig ingerichte camper waarin het ook nog een genot is om in te rijden!
Met de Camper op vakantie.. hmmm.. Wat heb je dan nodig? Nou om te beginnen de Camper van Marcel. Compleet van alle gemakken voorzien, Daarnaast interesse in dingen zien, doen en ervaren! Succes verzekerd! We hebben genoten van onze rondreis door Be,D,A,CH en Fr en op hele mooie plekjes gestaan. De Camper van Marcel heeft hier zeker aan bijgedragen! Top! Oh..ja, Marcel een gieter zou ik toevoegen aan de inventaris!

Lees meer beoordelingen