.Dethleffs Globetrotter bus 2

Dethleffs Bus 11 | Berkel en Rodenrijs, Nederland | (5 recensies)


2 slaapplaatsen

2003

Semi-integraal camper
vanaf 88 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,60 m
Breedte:
2,10 m
Hoogte:
3,00 m
Bouwjaar:
2003
Gewicht:
2380 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
Fiat 2,8 jtd
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
1 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Een leuke compacte camper, zeer geschikt om er met zijn tweetjes mee op stap te gaan. De noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig en de aanwezigheid van 220 Volt onderweg (of zonder stroom op de camperplaats) is een goede bijkomstigheid.
Het contact met Fred en Elly was goed en vriendelijk, zeer behulpzaam en een duidelijke uitleg.
Dit jaar gingen we voor het eerst met een camper op stap. Wij hebben een een fantastische vakantie gehad. Dit is mede de danken aan de fijne camper. Het is geen super grote camper, maar wel voorzien van alle voorzieningen. Het contact met Fred en Elly hebben wij zeer positief ervaren.
We waren nog nooit met een camper weggeweest maar de leuke camper, de vriendelijkheid van Fred en Elly en de gedegen uitleg samen met het weer hebben ons lange Hemelvaartweekend onvergetelijk gemaakt. We gaan zelfs sparen voor een eigen camper maar tot die tijd zullen we nog wel vaker een camper huren :-))))
Fred en Elly doen er alles aan om de kamper op en top in gereedheid te brengen. Alles was precies zoals geadverteerd en de kamper is prima uitgerust met de spullen die je nodig mocht hebben. Zelfs boeken met alle campings en een mooie barbecue set staan tot je beschikking.
Een week doorgebracht in de mooie compacte camper van Fred en Elly. We werden heel vriendelijk ontvangen met koffie, waarbij we een duidelijke uitleg kregen. De camper is voorzien van alle gemakken: een lekker bed, wc en voldoende huisraad. Omdat de camper compact is konden we zelfs de stad in en makkelijk boodschappen er mee doen. We hebben het erg naar onze zin gehad, een aanrader