Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984 Fiat DUCATO camper uit 1984

Unieke compacte camper van alle gemakken voorzien ( KM VRIJ )

Fiat DUCATO | Heerde, Nederland | (2 recensies)


5 slaapplaatsen

1984

Alkoof camper
vanaf 56 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
142 personen bekeken Gerda's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,50 m
Breedte:
2,50 m
Hoogte:
2,85 m
Bouwjaar:
1984
Gewicht:
2400 kg
Km vrij per week:
3000
Motor:
2.5
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
8
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
1 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (2)

Hallo, wij zijn Tom en Jeannet en hadden de camper van Gerda 6 dagen gehuurd. Wij hadden 2 honden bij ons. Dat ging allemaal erg goed maar na 3 dagen begon het te regenen en toen zijn we huiswaarts gekeerd. Het contact met Gerda vooraf, bij het halen en het terugbrengen was erg gastvrij en fijn. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat een camper niet ons ding is maar zijn blij dat we het op deze manier (met honden!) hebben uitgetest. Dus namens ons allemaal Gerda, bedankt voor het vertrouwen in ons.
Wij hebben de camper als eerste huurders gehuurd van Gerda. Het is een oudere camper die helemaal opgeknapt is en voorzien van nieuwe apparatuur en inrichting. Hierdoor waren er tijdens onze huurperiode wat last van kinderziekte's die Gerda zo goed als mogelijk, via de Whatsapp met ons opgelost heeft. Niet alles kon op deze manier opgelost worden, maar door alle hulp die Gerda ons op deze manier heeft geboden, was het voor ons niet iets dat onze vakantie verpest heeft. Gerda heeft er alles aan gedaan om ons met deze camper, een heerlijke vakantie te bezorgen en wij weten zeker dat volgende huurders geen last meer hebben van deze kinderziekte's en dat zij kunnen genieten van deze compleet ingerichte camper. Het is ons zeker heel erg goed bevallen en Gerda is een zeer goede verhuurster die er alles aan doet om het de huurders naar het zin te maken. Wij zijn in ieder geval helemaal enthousiast geworden!

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers