Prachtige Home Car uit 2004

Home car C641 | Noordwijkerhout, Nederland | (4 recensies)


4 slaapplaatsen

2004

Alkoof camper
vanaf 76 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,90 m
Breedte:
2,10 m
Hoogte:
3,00 m
Bouwjaar:
2004
Gewicht:
3118 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
Ducato 2.8 JTD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
1 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Contact met Marco verliep heel goed en in zijn camper was voldoende inventaris aanwezig. Alleen een waterslang met scheoefkoppeling miste we.
Wij zijn richting noord west Frankrijk gereisd(sept/okt) voor 2 weken maar helaas veel campings waren gesloten en hebben vaak moeten overnachten op een campeer parkeer plaats.
De sloten van buiten waren kapot dus we moesten alles van binnen afsluiten voor vertrek.
We zullen de volgende keer weer via Camptoo huren maar dan wat kleiner.
De camper heeft het goed gedaan, ondanks wat problemen met de accu. De inrichting van de camper is compleet en van alle gemakken voorzien. En we hebben het contact met Marco als zeer plezierig ervaren. Al met al hebben we een goede vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar!
Op zoek naar een camper voor onze reis naar Noorwegen, met 2 jonge kinderen, kwamen we uit bij de camper van Marco. Na wat mails heen en weer zijn we zonder bezichtiging akkoord gegaan met de huur. Ten tijde van het boeken was de camper nog niet uit de winterstalling, dus hebben we met Marco een afspraak gemaakt om in april een bezichtiging en proefrit te doen. Zo geschiede het, na een kennismaking met koffie, een uitgebreide uitleg en een proefrit hadden we nog meer zin in de vakantie.
Halverwege juni hebben we de camper opgehaald en 's avonds ingepakt. Voor ons 4-koppige gezin was er voldoende ruimte voor alle kleding, wat speelgoed en proviand, naast de twee kinderstoelen op de achterbank.
De reis naar Noorwegen verliep prima. Tuurlijk, vanwege de omvang van de cabine heb je aardig wat windgeruis, maar dat hoort erbij. Een snelheid van 110 km/u was op de snelweg comfortabel, want als je in een camper rijdt ga je automatisch al in de relax-modus.
Het slapen in de alkoof is ons erg goed bevallen, dat was ruim genoeg. De kinderen sliepen in het stapelbed waarbij we met een net konden voorkomen dat onze dochter uit haar bed viel.
Koken ging fijn en snel, en ook was het handig dat we warm water hadden (boiler) voor bijv. een melkfles of de afwas (indien we aan het wildkamperen waren). De oven hebben we slechts 2x gebruikt.
Douchen is mogelijk maar hebben we slechts 1x gedaan, omdat dat op een camping toch praktischer is.
Wildkamperen in Noorwegen is toegestaan, hier hebben we ongeveer om de dag gebruik van gemaakt. Dit zorgde ervoor dat we vaak op de mooiste en rustigste plekken stonden. Hiervoor hebben we, ondanks de omvang van de camper, zelfs de meest steile en smalle wegen getrotseerd.
Alles bij elkaar is Noorwegen en deze manier van rondreizen ons erg goed bevallen.
Prima vakantie gehad met deze leuke camper. Ook het contact met Marco de verhuurder en met Camptoo was erg goed.
Zeker een aanrader.