Onze Camper staat klaar om met jou op vakantie te gaan.veel plezier en genot gewenst

CI Garage p | Gouda, Nederland | (5 recensies)


4 slaapplaatsen

2003

Semi-integraal camper
vanaf 82 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,15 m
Breedte:
2,34 m
Hoogte:
2,95 m
Bouwjaar:
2003
Gewicht:
2700 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
Ford 2.5 td 125pk
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
85,71%
Reactietijd:
8 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Het contact met eigenaar Joost was prima. Het interieur was zeer compleet ook reed de camper prima. Joost had ons al op een paar gebreken gewezen zoals een hor die miste bij het raam bij het fornuis. Een aantal sluitingen die niet meer naar behoren werkte zoals die van de koelkast die je met een duwtje en een zelfgemaakt ijzertje dicht moest doen. Een cilinder die aan je sleutel blijft zitten als je de deur opent en een berging deur die is ontzet en met wat kracht dicht gaat. Toch kwamen we tijdens onze reis achter meer gebreken. Tijdens het rijden ging er een kast en de koelkast geregeld open en rolde de tomaten over de vloer. Er was lekkage bij het stroompunt aan de buitenkant en ook binnen de camper hadden we op meerder plekken lekkage. We hebben ook veel regen gehad tijdens onze vakantie. De camper heeft zeer weinig stopcontacten1 bij het aanrecht en 1 in 1 boven het toilet waar je eigenlijk niets mee kan. Onze conclusie een fijne camper als deze word nagekeken, wij vonden het op deze manier niet het geld waard.
Wij hebben van de vakantie genoten! De camper is ons uitstekend bevallen en het contact met Joost verliep heel fijn.
Voor het eerst met een camper op pad. Het contact met Joost verliep goed en was prettig.
Wat een heerlijke manier om vakantie te houden, dit is dus echt ontspannen.
De camper is goed bevallen, wel hier en daar wat puntjes die verbeterd kunnen worden en dat is ook met Joost besproken en hij gaf aan hier naar te kijken.
Wij hebben 3 heerlijke weken gehad in Frankrijk, met mooi weer! De camper voldeed aan alle verwachtingen. Ruim zat voor 2 personen, veel bagageruimte en voorzien van alles wat we nodig hadden. Op een technisch probleempje onderweg werd keurig door Joost gereageerd. Kortom voor herhaling vatbaar! Gr. Maria & Marc
Met de camper op pad was voor ons een nieuwe en vooral leuke vakantie in Frankrijk. Het idee dat je alles bij de hand hebt geeft je een gevoel van vrijheid en rust. Daarnaast is Joost een vriendelijk iemand die een duidelijke uitleg geeft over de werking van de camper. Als je nog nooit met de camper op vakantie bent geweest zou ik het zeker een keer proberen.