Jumper Buscamper "The Unicorn" met Zwitserland vignet

Citroën JUMPER 35 L3H2 3.0HDI | Roden, Nederland | (6 recensies)


4 slaapplaatsen

2008

Buscamper
vanaf 73 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
97 personen bekeken Martin's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
2008
Gewicht:
2511 kg
Km vrij per week:
1650
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
85,71%
Reactietijd:
6 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

Heerlijke vakantie met comfortabele Camper. Rijdt erg fijn, goede bedden. Helemaal relaxed, ook de manier waarop Martin de tijd neemt om je alles uit te leggen. Geeft je goede tips als onervaren camperaar
Afgelopen week zijn wij met de camper van Martin in Nederland op pad geweest. Wij waren met drie personen, twee volwassenen en onze dochter van 15. Voor vertrek werd ons alles rustig uitgelegd, waarna wij met een goed gevoel zijn vertrokken. Van begin tot eind hebben wij het contact met Martin als zeer plezierig ervaren. Natuurlijk is het wennen. Je moet de camper echt eventjes leren kennen; zowel het omgaan met de beperkte ruimte als het rijden zelf. De camper rijdt overigens fantastisch. Al met al is het ons uitstekend bevallen, we zouden het zo weer doen!
3 week op pad geweest.heerlijk rijdende bus met goede matrassen om lekker te slapen.kortom al met al een zeer goede ervaring zowel met de eigenaar als met Camptoo
Een absolute aanrader. Een prachtige camper en een hele fijne verhuurder. Martin is erg aardig en neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen . De camper rijdt geweldig , manoeuvreerde makkelijk ( vooral door de achteruitrijcamera) en er zitten echt heerlijke bedden in . Het was mijn eerste ervaring met een camper en dat is prima bevallen.
Wij hebben genoten!!
De camper heeft een krachtige motor en dat is prettig is een bergachtige omgeving. Het campergedeelte is nieuw en mooi afgewerkt. Vanwege de weinige leefruimte geschikt voor vakanties waar je vooral buiten leeft. Verhuurder Martin geeft uitgebreid uitleg.
De camper van Martin was van alle gemakken voorzien. Groot voordeel is het tweepersoons bed. Ook fijn dat de koelkast lekker koud bleef en de stoelen zowel tijdens het rijden als bij het kamperen heerlijk zaten. Ik heb helaas wel wat problemen gehad met het elektronische deel. De omvormer kreeg ik niet aan de praat, waardoor 220Volt niet werkte en ook viel vlak voor vertrek de accu van de bus uit. Dit laatste is gelukkig opgelost doordat Martin de de wegenwacht heeft laten opdraven.
De vakantie is ondanks de stressvolle start heerlijk bevallen en we zullen zeker vaker een vakantie doen met een camper.