Dethleffs Globetrotter Esprit 6-persoons Alkoof Camper

Dethleffs Esprit | (3 beoordelingen)

Spierdijk, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Nicole

Accepteert 17% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
2001
Gewicht:
2710 kg
Km vrij:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flexibel

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

3 Beoordelingen

Voorop gesteld we hebben een geweldige reis door Europa gemaakt en de camper heeft ons overal zonder problemen naar toe gebracht. Tegelijk zijn er wel wat puntjes van kritiek; eigenlijk voornamelijk aan het adres van Camptoo: de camper was niet in erg goede staat.
Waterpomp werkte slecht, enkele horren vielen uit elkaar, cd-speler bleek niet te werken, koplampen waren niet betrouwbaar en verder nog wat ouderdomsongemakken.
Huurders waren vriendelijk en behulpzaam. Ze waren niet zo heel goed op de hoogte van de details van de camper, Maargoed.
Het is vooral de prijs-kwaliteit waar we over gestruikeld zijn. En Camptoo bepaalt blijkbaar de verhuurprijs. Voor een heel klein beetje meer huur ik volgende keer een nieuwe.
De camper heeft zo zijn gebruikerssporen na 17 jaar maar doet het nog best. Het zou fijn zijn wanneer de camper echt schoon wordt afgeleverd , de papieren zoals kentekenbewijs in de camper is of wordt overhandigd en er een korte handleiding in de camper aanwezig is. Bij terugkomst hebben we een aantal tips en opmerkingen ook aan Nicole aangegeven. Ik hoop dat ze hier wat mee doen voor de eventueel volgende huurders. We hebben een fijne vakantie gehad naar Karinthie, Oostenrijk.

Lees meer beoordelingen