Ruime 6 pers. ZONDER KM HEFFING!

Dethleffs EG/DF 002 | (3 recensies)

Nieuw-Dordrecht, Nederland

Eigenschappen

Bouwjaar:
2003
Gewicht:
3230 kg
Km vrij:
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4

Beschrijving

Over de eigenaar

Verhuurder Germa

Accepteert 67% van de aanvragen

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Strikt

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

Recensies (3)

Dit was voor ons de eerste keer dat wij en camper huren.De keuze veel op de camper van Germa omdat wij met 6 personen op vakantie gingen.
De camper is voldoende ruim voor 6 personen .
Tevens was het voor mij met mijn lengte van 1.96 een fijne camper hoog genoeg en het bed was lang genoeg. Dus een aanrader voor lange mensen .Alle noodzakelijke spullen waren aan boord .
En mocht je op plekken komen waar geen elektriciteit is de aggregaat een uitkomst.
De camper is een aanrader .Tevens was de ontvangst van Germa prima , een lekker kopje koffie een goede uitleg over de camper en de administratie van camptoo. Dit was ook het geval bij het terug brengen van de camper.
Op pad met de 6-persoonscamper van Germa is prima bevallen. De ruime camper is van alle gemakken voorzien, o.a. agregaat, plek voor 6 fietsen, slaapt voortreffelijk, rijdt perfect.
Wij hebben met ons gezin een heerlijke vakantie gehad met de grote camper van Germa en Steve. Germa en Steve zijn geweldige verhuurders. Toen onze aanvraag niet helemaal uitkwam heeft Steve, die later geopereerd moest worden, de camper twee dagen voor de huurperiode, bij ons aan huis afgeleverd. Service van het hoogste niveau!! Uitrusting van de camper is erg compleet, heerlijk hamburgertjes gemaakt op de gasBBQ. Het is een grote camper, je merkt wel dat hij groot is, als het wat winderig is en je vrachtwagens passeert, maar je went snel aan de grootte, Ik kan iedereen aanbevelen om op vakantie te gaan met deze heerlijke camper! Wij hebben met ons gezin van 5 erg genoten van het comfort, van de uitrusting van de camper en vooral ook van het Steve en Germa je behandelen als klant, TOPl