Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001 Fiat Chausson camper uit 2001

Compacte, comfortabele en frisse camper voor een onbezorgde en avontuurlijke camperreis in Zuid-Spanje.

Fiat Chausson | Málaga, Spanje | (2 recensies)


4 slaapplaatsen

2001

Semi-integraal camper
vanaf 99 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,95 m
Breedte:
2,26 m
Hoogte:
2,71 m
Bouwjaar:
2001
Km vrij per week:
0
Motor:
Ducato 2.8 JTD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
75,00%
Reactietijd:
10 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (2)

Wij hebben genoten van een geweldige vakantie in Spanje. Hier hebben onze ervaringen met Bart zeker aan bijgedragen. De camper was fijn, goed mee te rijden en van alle gemakken voorzien. Daarnaast was de service erg prettig, er werd meegedacht om alles voor ons zo goed mogelijk te regelen. We kregen tips mee over leuke plekjes, goede campings etc. Kortom wij hebben een fantastische vakantie gehad en zullen Bart zeker aanraden bij vrienden en familie.
Hi Bart,
De camper "Monda" was in één woord: FANTASTISCH! Vanwege de krachtige motor (2.9 l diesel) is de Monda een pittige camper die het reizen ontzettend prettig maakt, vooral als je ook wat meer inlands wilt gaan reizen richting bergachtige gebieden voelt de camper erg aangenaam en veilig aan. Ook op wat 'krappere' campings is de camper prima te handelen.
Daarnaast heeft de complete uitrusting gezorgd voor een zeer aangename en fijne campervakantie, we hebben letterlijk nergens gebrek aan gehad. Mijn dochtertje maakte even de opmerking dat een TV'tje leuk was geweest, maar ik had niet voor niks bewust ook de tablet thuis gelaten... ;-)
Zeker een aanrader om met deze camper rond te reizen en de service van GoSpain is echt super! We zijn van het vliegveld opgehaald en ook weer weggebracht bij vertrek. Bij aankomst bij de Finca hebben we onder het genot van een verkoelend drankje uitgebreid uitleg gekregen over de camper en de omgeving, met tips over de te bezoeken campings en staanplaatsen. Erg vriendelijke en gemoedelijke ontvangst en begeleiding.
Bart en Karin, heel erg bedankt en zeker tot ziens!!

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers