VW T4 Dehler Optima - een luxe California Coach ; Buscamper

Volkswagen Dehler Optima 4.7 | (8 beoordelingen)

Delft, Zuid-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Bert

Reageert binnen 6 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 74% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4,79 m
Breedte:
1,84 m
Hoogte:
1,98 m
Bouwjaar:
1998
Leeg gewicht:
2040 kg
Max. gewicht camper:
2680 kg
Km vrij:
1500
Motor:
VW 2.5 TDI
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €250 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

8 Beoordelingen

We hebben een fijne vakantie gehad met de camper. We waren samen 3 weken weg met onze dochter van 10 maanden naar Frankrijk. De camper was mooi onderhouden en knus. Achteraf gezien is de camper toch een beetje te klein geweest voor ons. Vooral als het heel warm is. Je hebt namelijk niet veel schaduw en geen airco. Helaas zat de remklauw achter al vanaf de begin an de vakantie gedeeltelijk vast. We durfde daarom ook niet heel ver te rijden en ook niet de bergen in. We wouden ook niet bellen omdat de verhuurder zelf ook op vakantie was en we ons schuldig voelde om hun te storen. Achter af gezien hadden we dat beter wel kunnen doen. Al in al hebben we een fijne vakantie gehad. In onze opinie is het een perfecte camper voor een vakantie met z'n tweeën :)
Hoi,
We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper. Het was wel wennen hoe je met de kleine ruimte om moest gaan als je voor een eerste keer hiermee op pad gaat. Voor een rondtrekvakantie zonder van te voren vastgelegde reisdoelen is dit een hele fijne reismethode. En voor ons moeten de basics in orde zijn, da's voldoende en dat was met deze camper zeker het geval. Heel fijn was het dat we flexibel konden afspreken rondom het ophalen en weer afleveren van de camper. Deze T4 voldeed verder prima en voelt heel degelijk aan (toch 20 jaar oud). De koelkast is een topper :-). Twee tips: kijk toch nog eens of er een (veel) betere luifel gemonteerd kan worden want dat is toch wel heel prettig en stop er twee blokken in zodat je wat makkelijker horizontaal kan gaan staan (er zijn toch maar weinig landen zo vlak als Nederland en je wil toch niet dat de pannen van het fornuis glijden). Veel dank voor de betrokkenheid en souplesse.

Lees meer beoordelingen