Heerlijk met mijn camper er op uit!

Chausson WELCOME 95 M10 | Terneuzen, Nederland | (3 recensies)


3 slaapplaatsen

2009

Semi-integraal camper
vanaf 88 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,16 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
2,90 m
Bouwjaar:
2009
Gewicht:
3156 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
3l Ducato automaat
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
50,00%

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (3)

Echt een aanrader. De camper heeft voldoende PK en een automaat wat zeer fijn is in de bergen. Camper is voorzien van alle gemak en vele extras. Robert en zijn vrouw doen er alles aan om je met een goed gevoel te laten vertrekken. Was een zeer beknopte uitleg. De reis door Noorwegen is verlopen zoals verwacht prachtige natuur. Bedankt en groetjes van Amy en Peter.
Op zaterdagochtend werden we gastvrij ontvangen door Robert en zijn vrouw en na een duidelijke uitleg over de camper zijn wij betrokken naar Noorwegen. We hebben een fantastische vakantie gehad en dat kwam mede door een zeer mooie en fijn rijdende camper. De camper is ruim, goed voorzien aan alles wat je nodig hebt en alles werkt goed en is makkelijk te bedienen. Vooral het rijden met de heel goed functionerende automatische versnellingsbak en sterke motor was heel prettig. We zijn zeer tevreden over de camper, bedden zijn goed en stoelen zitten prima. Contact met Robert verliep heel plezierig, hij is flexibel en reageerde snel op berichten.
Wij kunnen terugzien op een mooie vakantie met de camper van Rob en Annelies. De kennismaking verliep heel goed. Het voelde voor ons gelijk vertrouwd, De inventaris van de camper is zeer compleet. Ook kregen we van hen veel nuttige tips en een goede uitleg over het gebruik van de camper. Het vrije leven was voor ons een bijzondere ervaring waar wij erg van genoten.
We zijn aan de Atlantische kust geweest in het Zuiden van Frankrijk en over de grens naar Spanje. Daarna met de camper door een deel van de Pyreneeen getrokken. Dit verliep zonder problemen dankzij de krachtige motor. De auto rijdt echt prima. Het ging onze verwachtingen te boven! We hebben de reis samen met onze dochter gemaakt. De camper is prima geschikt voor 3 personen.