Possl 2WIN 2 persoons camper. 128 PK Automaat.

Dethleffs POSSL 2WIN | (12 beoordelingen)

Houten, Utrecht, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Martijn

Accepteert 86% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5,60 m
Breedte:
2,05 m
Hoogte:
2,50 m
Bouwjaar:
2006
Leeg gewicht:
2600 kg
Max. gewicht camper:
3300 kg
Km vrij:
1750
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €250 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

12 Beoordelingen

Op de eerste plaats iets over Martijn: Martijn legt je haarfijn uit hoe de camper werkt! Hij neemt er ruim de tijd voor en ook de schriftelijke documentatie die je meekrijgt is superduidelijk. Onderweg, als je toch nog een vraag hebt, zoals ik over het gas om mee te koken, is hij meteen bereikbaar en helpt je verder. Bij aflevering van de bus werden we nog verrast met een lunch door Martijn en zijn vrouw en als klap op de vuurpijl kregen we bij thuiskomst een prachtige bos bloemen toegestuurd om ons te bedanken voor het netjes afleveren van de camper en voor het huren! Dat ontroerde ons. En het geeft voor mij ook de kern en het speciale van Camptoo weer: je maakt gebruik van het platform maar huurt uiteindelijk van een particulier. Hierdoor is de verhuur persoonlijk en wil je ook zuinig omgaan met het eigendom van iemand die zijn eigendom met je wil delen.

Over de camper: een echt geweldige camper, alles erop en eraan, rijdt als een trein, easy in gebruik en je bent zo gewend aan het rijden en wenden met de camper. Hij heeft prima plek voor twee. Ook heerlijk in geslapen, een goed bed. Alles praktisch. Omdat je alles lekker open kunt zetten inclusief de achterdeuren kun je de camper ook goed door laten waaien en dat is fijn. Echt geen kleinigheidje gevonden dat niet goed was.

De reis: het ging naar Zweden. Wat een prachtig land om met de camper te bereizen! Vanaf Malmö via de oostkust omhoog gereden tot de Höhe Kusten. Van daaruit terug via midden- Zweden weer naar het zuiden. Overal mooie plekken, prachtige vergezichten, mooie meren echt om tot rust te komen. De camper heeft een kruissnelheid van 110 km/u, maar je wilt natuurlijk onthaasting dus je rijdt veel langzamer. Daardoor hebben we ook onze reisdoelen bijgesteld; beter relaxed rondtrekken dan vasthouden aan je vooraf bedachte plan.

Kortom een fantastische reis zonder problemen, met een soepel rijdende camper, super weer, en vriendelijke mensen in Zweden.

Over de foto: Heerlijk ontbijtplekje gezocht bij een meertje. Camper parkeren, deuren open, gasfornuisje aan, lekkere espresso zetten, en genieten maar!
Dankzij de camper van Martijn hebben we een schitterende vakantie gehad. Genot om te rijden, zeker ook door de automaat en heerlijk om in te slapen. Zeker een aanrader !
Wij zijn van eind maart t/m eind mei 2018 via Duitsland, Zwitserland en Frankrijk naar Italië getrokken; vervolgens langs de gehele laars naar Sicilië met uitstapjes naar Corsica en Sardinië. Van Italië met ferry naar Kroatië en terug naar huis via Slowakije, Hongarije, Oostenrijk en Duitsland.

Lees meer beoordelingen