Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006 Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006 Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006 Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006 Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006 Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006 Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006 Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006 Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006 Dethleffs POSSL 2WIN camper uit 2006

Possl 2WIN 2 persoons camper. 128 PK Automaat.

Dethleffs POSSL 2WIN | Houten, Nederland | (7 recensies)


2 slaapplaatsen

2006

Buscamper
vanaf 85 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
76 personen bekeken Martijn's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,60 m
Breedte:
2,05 m
Hoogte:
2,50 m
Bouwjaar:
2006
Gewicht:
2600 kg
Km vrij per week:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
88,89%
Reactietijd:
6 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (7)

We hebben genoten van een korte vakantie in Nederland. De camper is prima en rijdt fantastisch. De eigenaren zijn hulpvaardig en betrouwbaar, kortom een prima adres!
De vakantie met deze camper is zeer aan te raden. Martijn is relaxed en heeft alles goed geregeld. De camper was fantastisch, alles wat je nodig hebt zit er in en het rijdt heerlijk (zegt mijn vrouw, want door rugproblemen mocht ik zelf niet achter het stuur). Slapen, koken, rijden, alles aan deze camper klopt.
Wij hebben heel fijn getourd met de Camper. Er zit alles op en aan wat je nodig hebt. De hond mocht mee dat was voor ons een heel groot pluspunt. Camper is voorzien van simpele en duidelijke handleiding van alle voorzieningen. Wij hadden extreem warm weer, de camper had wel wat moeite om het koel te houden. Voor ons was het een zeer geslaagde vakantie.
We hebben enorm genoten van deze camper! Van alle gemakken voorzien, een heerlijk bed en volledig ingericht. Het contact met Martijn liep heel prettig en snel. De uitgebreide uitleg bij vertrek vonden we ook plezierig. Kortom, voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen voor anderen!
Leuke vakantie gehad met mijn twee dochters. Camper is compleet en eenvoudig te installeren op de camping. Stoeltjes er uit en klaar. Vooral het standaard tweepersoonsbed vond ik een uitkomst.
15 april haalde ik de camper op in Houten. Na een plezierige overdracht en een kopje thee reed ik met de automaat eerst naar Zuid Limburg en later naar Dresden. De camper bleek goed te zijn uitgerust en rijdt met zijn automaat en cruisecontrol erg aangenaam. De gaskachel met een gastank die bij elk tankstation met LPG navulbaar is, bleek zeer aangenaam. Kortom is een reis met de camper van Martijn zeker voor herhaling vatbaar.
Prima camper en prima eigenaars. Eerste ervaring met een camper vakantietje bestemming Luxemburg. Rijden met de camper is makkelijk. Faciliteiten ok. Pas als je langer dan 1.90 bent komen er wat problemen. Ook moet je regelen dat je niet met z'n 2én tegelijk bij keuken of toilet wilt zijn: De 1 beweegt, de ander zit ergens stil.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers