Possl 2WIN 2 persoons camper. 128 PK Automaat.

Dethleffs POSSL 2WIN | (10 recensies)

Houten, Nederland

Eigenschappen

Lengte:
5,60 m
Breedte:
2,05 m
Hoogte:
2,50 m
Bouwjaar:
2006
Gewicht:
2600 kg
Km vrij:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Over de eigenaar

Verhuurder Martijn

Reageert binnen 7 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 75% van de aanvragen

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

Recensies (10)

Wat hebben wij genotenvan een weekje in de camper van Bina en Martijn
We hebben rond getrokken door België en Noord-Frankrijk. Het was buiten fris, maar in de camper was het warm genoeg gelukkig!
We hebben goed kennis gemaakt met het camperleven en we denken dat het in de zomer nóg leuker zal zijn.....we zijn druk aan het rondsnorren voor een eigen camperbus
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Martijn. Een goede uitleg gekregen bij vertrek zodat we goed voorbereid weg konden. De camper heeft alles wat je nodig hebt en rijdt heerlijk.
Het contact met Martijn was uitstekend, evenals de camper zelf. Prima diesel/automaat, voldoende ruimte in de camper voor 2 personen, en lekker compleet ingericht. Met de uitgebreide uitleg van Martijn zijn we met een gerust én enthousiast gevoel 3 weken op pad gegaan! Bijgaand één van de mooie plekjes die we met Martijn's camper hebben kunnen aandoen.
We hebben genoten van een korte vakantie in Nederland. De camper is prima en rijdt fantastisch. De eigenaren zijn hulpvaardig en betrouwbaar, kortom een prima adres!
De vakantie met deze camper is zeer aan te raden. Martijn is relaxed en heeft alles goed geregeld. De camper was fantastisch, alles wat je nodig hebt zit er in en het rijdt heerlijk (zegt mijn vrouw, want door rugproblemen mocht ik zelf niet achter het stuur). Slapen, koken, rijden, alles aan deze camper klopt.
Wij hebben heel fijn getourd met de Camper. Er zit alles op en aan wat je nodig hebt. De hond mocht mee dat was voor ons een heel groot pluspunt. Camper is voorzien van simpele en duidelijke handleiding van alle voorzieningen. Wij hadden extreem warm weer, de camper had wel wat moeite om het koel te houden. Voor ons was het een zeer geslaagde vakantie.
We hebben enorm genoten van deze camper! Van alle gemakken voorzien, een heerlijk bed en volledig ingericht. Het contact met Martijn liep heel prettig en snel. De uitgebreide uitleg bij vertrek vonden we ook plezierig. Kortom, voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen voor anderen!
Leuke vakantie gehad met mijn twee dochters. Camper is compleet en eenvoudig te installeren op de camping. Stoeltjes er uit en klaar. Vooral het standaard tweepersoonsbed vond ik een uitkomst.
15 april haalde ik de camper op in Houten. Na een plezierige overdracht en een kopje thee reed ik met de automaat eerst naar Zuid Limburg en later naar Dresden. De camper bleek goed te zijn uitgerust en rijdt met zijn automaat en cruisecontrol erg aangenaam. De gaskachel met een gastank die bij elk tankstation met LPG navulbaar is, bleek zeer aangenaam. Kortom is een reis met de camper van Martijn zeker voor herhaling vatbaar.
Prima camper en prima eigenaars. Eerste ervaring met een camper vakantietje bestemming Luxemburg. Rijden met de camper is makkelijk. Faciliteiten ok. Pas als je langer dan 1.90 bent komen er wat problemen. Ook moet je regelen dat je niet met z'n 2én tegelijk bij keuken of toilet wilt zijn: De 1 beweegt, de ander zit ergens stil.