Bekijk video
Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004 Fiat Burstner camper uit 2004

Mooie 2-persoonscamper compleet ingericht

Fiat Burstner | Staphorst, Nederland | (6 recensies)


2 slaapplaatsen

2004

Semi-integraal camper
vanaf 71 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
2004
Gewicht:
2600 kg
Km vrij per week:
2500
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
81,82%
Reactietijd:
17 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

Onlangs zijn we op reis naar Denemarken geweest met de camper van Henk Bisschop. Bij aan komst was de camper netjes en schoon. We hebben een goede reis gehad met een perfect functionerend voertuig. Ook de inventaris was volledig en alles werkte goed. Aan te bevelen!
Wij zijn met deze camper naar Noord-Italie geweest en dat is ons prima bevallen. De camper rijdt als een zonnetje en is lekker compleet ingericht en keurig verzorgd. Dus lekker toeren , aankomen op plaats van bestemming, elektra aansluiten, luifel uitdraaien, stoelen buiten en genieten........!
Hallo allemaal mochten jullie een camper willen huren raad ik jullie deze camper aan. Alles is aanwezig en goeie bedden om op te slapen . Eventueel de fietsen mee zo dat je de omgeving ook nog kunt bekijken. Mochten wij weer een camper willen huren dan weten wij waar we wezen moeten. Een echte aanrader.
Groetjes Gert en Sabriena.
De ontvangst bij Henk was vriendelijk en gastvrij.
Ik en mijn hond hebben een heerlijke veertiendaagse vakantie gehad met de camper van Henk. De camper rijdt pico, heeft een ideale indeling en alles aan boord wat je maar nodig kan hebben. Een echt compleet tweede huisje op wielen.
Ik had hem graag weer gehuurd voor een weekje in september, maar die datum was helaas al bezet, jammer.
Wij hebben in 2,5 week een rondreis door Denemarken en Zweden gemaakt met de camper van Henk. Wij hebben ook in de vrije natuur gekampeerd. Wij hebben deze camper als erg prettig ervaren. De camper is ruim voor 2 personen, netjes onderhouden en van alle gemakken voorzien. Zelfs voor onze hond was een goede plek in de camper. Henk heeft ons zowel voor, tijdens als na de reis begeleid. Het contact was snel en vriendelijk. Een aanrader. Henk bedankt.
Om onze laatste vakantie samen te vieren voordat de kleine komt hebben we de camper van Henk gehuurd. We werden zeer gastvrij ontvangen, en konden na een uurtje uitleg over de werking van alles op pad. Henk drukte ons op het hart om vooral te genieten, en dat hebben we gedaan!! Zoals te lezen was de camper zeer compleet, en is het eigenlijk ontzettend makkelijk sturen in zo'n mobiel huisje. Het is echt een prima camper voor twee personen, en werkelijk alles is onder handbereik. Mij persoonlijk deed het pijn om hem aan het eind van een fantastische week weer te moeten inleveren, want ik had er zó nog wel een maand in willen verblijven! En dat zegt genoeg. Daarom: een betaalbare camper, met prima rij-eigenschappen, die uitnodigt om te Genieten. Met een hoofdletter.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers