Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994

Good old Camper

Fiat 290 | Amsterdam, Nederland | (7 recensies)


3 slaapplaatsen

1994

Alkoof camper
vanaf 59 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
98 personen bekeken Jan's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1994
Gewicht:
2200 kg
Km vrij per week:
500
Motor:
Ducato 2,5
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
2
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
2
Reactie %:
94,44%
Reactietijd:
3 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 21 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Wereldwijd

Recensies (7)

Super fijne camper en super fijn contact met Jan.
Hallo Camptoo'ers

Afgelopen 4 dagen hebben zijn wij (twee vrienden) met deze Good Old Camper naar LowLands geweest. Dit was een uitermate goede ervaring!

Het contact met Jan was vanaf het eerste moment tot aan het retour brengen van de camper erg goed. Jan heeft ons rustig toelichting gegeven over het gebruik van de Camper, was altijd bereikbaar voor een eventuele extra vraag en zeer flexibel in ontvangst en haaltijden (zelfs op de dag zelf). Deze service en het goede vertrouwen kunnen wij zeer waarderen!

De camper zelf was voor ons perfect, hij was ruim genoeg, de stoelen zaten goed en de bedden waren meer dan prima! Het is wellicht een oude camper, maar dat merk je bij het rijden helemaal niet; wegligging, besturing en vaart waren allemaal goed!!

De inventaris die wij mee hebben gekregen was ook zeer volledig; van stoeltjes, bestek en een afwasteiltje tot de mogelijkheid om in de ochtend een eitje te bakken bij ons koude biertje uit de koelkast (blijft een festival).

Wij hopen in de toekomst zeker meer gebruik te maken van deze Good Old Camper!

Jan, nogmaals bedankt!!!

Heerlijk weekendje gehad met deze camper, zeker voor herhaling vatbaar! Camper is een oudje maar alles doet het en ziet er gezellig uit.
Wij hebben een top tijd beleefd in de charmante camper van Jan.
De indeling geeft een knusse sfeer.
Alles werkt goed.
Dus wij huren hem graag weer!
Jan communiceert snel en duidelijk en houdt zich hartstikke goed aan alle afspraken. Het is een beetje een oud beestje waardoor die niet veel harder dan 80 gaat - maar dat is ook charmant en onthaast direct ;-)
Ik zou deze zeker opnieuw huren.
Het contact met Jan de eigenaar verliep prima, zeer persoonlijk, op maat en flexibel. Een aardige joviale man, die ook bij het terugbrengen vroeg of we een fijne tijd gehad hadden. Het reizen in de Goold old Camper, was na even wennen aan weer eens diesel rijden, en ook wennen aan het formaat,naar wens De Good old Camper is een gezellige kleine2 persoons camper, met een prettige indeling en is van alle basis behoeften voorzien. Een kant voor verbetering vatbaar is dat er twee stoeltjes en een tafeltje voor buiten onder de luifel (ontbijten, diner, koffie drinken e.d.) aan de inventaris zouden kunnen worden toegevoegd. Dat de Good old Camper op leeftijd is heeft zijn charme en maakt het gezellig. Aan de buitekant heeft Jan al wat opkanappend schilderwerk gedaan. Wat ons betreft zou de binnenkant, hoewel netjes opgeleverd, wel eens een flinke sopbeurt kunnen gebruiken. Wij hebben 3 goede nachten in de Good old Camper doorgebracht, en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers