Gezellige en klassieke camper!

Peugeot 290 | (3 beoordelingen)

Meeden, Groningen, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Aaldrik & Aletta

Reageert binnen 5 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 82% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6,00 m
Breedte:
2,15 m
Hoogte:
3,30 m
Bouwjaar:
1991
Leeg gewicht:
2070 kg
Max. gewicht camper:
3100 kg
Km vrij:
1000
Motor:
Peugeot 2.5
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 20 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €250 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

3 Beoordelingen

We hebben met de camper een fantastische vakantie gehad.
Het was onze eerste camper ervaring, en dat is ons echt goed bevallen, de vrijheid van snel de boel weer inpakken en door reizen is echt ideaal.
Het is niet de jongste camper meer, en na een technisch mankement, wat adequaat door Aaldrik zelf werd opgelost, waren we ook echt later op pad dan gedacht, maar daarentegen mochten we de camper ook weer wat later inleveren, omdat er geen huurder meer achter aan kwam.

Verder genoten van het feit dat de camper je automatisch onthaast, met max 95 km/u kunnen genieten van het rijden, de omgeving en met de arko, met open raampjes rijden, was het goed toeven in de camper met de extreme temperaturen die we hebben gehad op onze reis.
De spierballen zijn flink getraind daar stuurbekrachtiging een term is die ontbreekt aan de camper. Het is tijdens het rijden absoluut geen gemis, maar met manoeuvreren op de camping wel merkbaar.
De stuurversnelling went binnen 5 minuten.

Enige wat ons verraste was de naheffing achteraf, was ons niet expliciet meegedeeld dat je 1000km vrije kilometers in de week hebt. Het was niet het bedrag, maar de verrassing achteraf wat het een beetje nare smaak gaf.

Al met al hadden we de vakantie absoluut niet anders willen invullen en rijden dan dat we hem gereden hebben, hadden we de tijd gehad hadden we ook nog graag een week er aan vast geplakt, en zou het ook zo weer doen met deze camper en de verhuurder, het contact was prettig, zowel vooraf als onderweg.

Op basis van onze ervaring zou ik de camper absoluut aanraden om eens mee op pad te gaan, echt een hele leuke ervaring als je het nog nooit gedaan hebt.

mvrgr Evert


We hebben een bijzondere ervaring en een fijne vakantie gehad met de camper van Aaldrik&Aletta. De camper is oud,maar gezellig en alles doet het goed. Inventaris compleet,alles was aanwezig en netjes. Ik had me van te voren niet gerealiseerd dat een aantal zaken gewoon zijn bij een oudere diesel. Je kunt 80 tot 90 km per uur rijden, er is geen stuurbekrachtiging of airco aanwezig,maar wij vonden dit helemaal geen probleem. Het retro aspect is juist wel leuk. Het contact met de verhuurders liep prima. Aletta is hartelijk en gastvrij. We mochten een broodje meeeten nadat we de camper ter plekke hadden ingepakt. Omdat er nog geen huurders voor ons waren mochten we ook eerder in de caravan. Haar uitleg was goed. (Voor ons de eerste keer met een camper) Echt een aanrader.

Lees meer beoordelingen