Nette en complete camper, zelfvoorzienend

Dethleffs 230 | (4 beoordelingen)

Staphorst, Overijssel, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Albert Jan

Eigenschappen

Lengte:
6.80 m
Breedte:
2.50 m
Hoogte:
3.00 m
Bouwjaar:
2000
Leeg gewicht:
2883 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
1500 km
Motor:
2.8 JTD
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flex

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

4 Beoordelingen

Wat keken wij uit naar deze vakantie. Het zou onze uitgestelde huwelijksreis worden. Eigenlijk een reis vanwege de viering van onze derde trouwdag. De eerste stop werd Koblenz, (D) AlbertJan had ,ter demonstratie , van de Garmin navigatie een bestemming ingetoetst, een prachtplek. Evenwel werden we daar "overvallen " door een Camperplaatsbeheerder die ons aansprak en vertelde dat wij niet mochten blijven staan vanwege de sluiting van de camperplaats door overmacht, vanwege het corona virus. Ha, natuurlijk geloofden we hem niet direct, maar een uurtje later bleken alle campers toch echt te vertrekken. Wij ook, Garmin bracht ons naar de dichtsbijzijnde volgende stop. Het zeer gedetailleerde instructieboek en de tevoren gekregen uitgebreide uitleg, gaf ons de gelegenheid om snel TV nieuws te kunnen kijken, en we schrokken. Nieuwsberichten over corona vlogen ons aan. Grenzen zouden sluiten, evenementen sluiten, winkels restaurants alles, dat werd even wennen aan het idee, moeilijk voor ons om te accepteren en om te schakelen naar het idee om AlberJan te bellen een oplossing voor de situatie te vinden. Zeer fideel konden we afspraken maken , wat neer kwam op een tegoedbon voor een herkansing de campertocht dan alsnog te kunnen doen. De supergoed ingerichte camper bood ons alle luxe waarmee we drie nachten konden overblijven in de natuur. De laatste stop werd Limburg s Valkenburg. Maar daar bleek ook alles al naar Ruttes maatstaven ingericht te zijn. Alles was er dicht. Voor ons echt reden om Alberts tegoedbon over enkele maanden in te wisselen voor een herkansing. We besloten nu echt naar huis te gaan. Eenmaal thuis bracht Albert mij , als klap op de vuurpijl , even naar huis, waardoor ik niet met het OV hoefde te reizen. Kortom alles, was top geregeld, goed gecommuniceerd, fideel afgesproken, de camper rijdt heerlijk en het matras slaapt uitstekend. Dank aan Albert, we hopen dat Corona gauw achter de rug is en de open samenleving de crisis gauw kan weerstaan.
Een echte aanrader! We hebben 2,5 weken met veel plezier gebruik gemaakt van deze camper. Tot hoog in de Alpen bracht hij ons zonder problemen en we hebben genoten van de ruimte, het comfort en het gebruiksgemak door alles wat er in de camper aanwezig is.
Het contact met Albert Jan was zeer prettig en relaxed. We konden ruim van tevoren de camper komen bekijken en zelfs een proefritje maken. Dit gaf alvast wat vertrouwen van beide kanten :)

Lees meer beoordelingen